Мистерията на пръстена от Атлантида

Мистерията на пръстена от Атлантида

Чували ли сте за пръстена на Атлантида? ! Преданието носи, че това бижу пази притежателя му от лошо влияние, невидима агресия и е защита срещу всякакви опасности.

Пръстенът на Атлантида защитава собственика му като с щит, който не допуска клетки, проклятия, негативни вибрации да повлияят на човека, който го носи.

Мистерията на пръстена от Атлантида

Пръстенът действа и върху общото здравословно състояние на човека като развива енергийните му способности.

В зависимост от това на кой пръст се носи, пръстенът на Атлантида притежава различни качества. Когато краси палеца на човек, бижуто действа върху здравето и физиологичните функции на сърцето. Действа и положително срещу възпаления на костите, ставите, гениталите.

Ако човек носи пръстена на кутрето си, той ще му донесе изобилие и успех във всичко, с което се захване. Действа върху дихателната система и червата.

Когато е на показалеца, пръстенът прави от човек отличен разузнавач. Спомага за доброто функциониране на нервната система и черния дроб.

Ако е на средния пръст, пръстенът на Атлантида носи успехи в любовта. Физиологичното му влияние е добро за гръбначния стълб, мускулите и артериите.

Пръстенът увеличава мъдростта и разума, когато е на безименния пръст. Защитено е гърлото, кръвообращението, както и за пикочно-половата система.

Пръстенът от Атлантида губи своите качества, когато се носи от друг човек. Той поема енергията на своя собственик и поставен върху пръста на друг човек, не може да бъде полезен за него.

Когато се носи на лявата ръка, пръстенът пази от магии и зли сили, а също и от демони. Носен на дясната ръка, вдъхва сили и енергия при важни преговори и срещи.

Пръстенът на Атлантида е стигнал до наши дни от преди 4000 години. Според легендата как да бъде изработено бижуто, как да се конструират триъгълниците и пирамидите върху него, са внушили духове на каменоделец от времето на фараон Аменхотеп.

Той предал наученото на върховния жрец Jua, който оставил в гробницата си първообраза на пръстена.

Днес в почти всяка бижутерия могат да изработят пръстена на Атлантида.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 9
3 6
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (9)

Изпрати
LinaViraAssaAmy
LinaViraAssaAmy
20.10.2012 20:58
Идва ми отвътре да кажа нещо, но благородно ще замълча!
3
0
Георги
Георги
09.01.2012 22:48
Боби да и аз съм заинтересуван ако можеш да кажеш някакви кординати и информация ще ти бъда много благодарен : )
0
1
Още една жена
Още една жена
16.09.2011 19:38
Пръстенът от Атлантида изобщо не е такъв. И не е изработен от сребро. Има достатъчно информация за него. Учудена съм, че първо нея не сте потърсили.
3
2
Жулиета
Жулиета
06.06.2011 19:02
Имам пръстена от преди две години, има уникално действие.
0
1
Ivelina Yordanova
Ivelina Yordanova
08.05.2011 02:52
Боби, би ли дала координати ? Искам да се информирам къде си го поръчала и евентуално и аз да го направя. Благодаря предварително.
0
1
цец
цец
07.05.2011 18:27
Може би има плацебо ефект, приемайте хормон на растежа и пак ще успеете в живота заради неговите качества. Другият вариант, че има голямо име на пръстена и хората вярват.
0
1
Боби
Боби
16.04.2011 21:47
Мили дами, не във всяка бижутерия се предлага тази услуга. Изработката на този пръстен е сложна, аз го поръчах от Америка. Нося го вече повече от месец и мога да ви кажа, че здравето ми се подобри. Ако някой желае да притежава този пръстен, мога да дам координати как да го поръча. Благодаря ви за вниманието.
0
1
Иванка
Иванка
27.03.2011 10:36
Пръстенът от Атлантида е уникален за разлика от Вас уважаема.
1
1