Контактьори с животни

Контактьори с животни

Понякога ги наричат преводачи на животните. Това са особен вид екстрасенси, които са в състояние да общуват с домашните любимци чрез силата на мисълта.

Ето какво пише по темата анонимен потребител в руски портал.

"Счупих си глезена на пет места. Лежах си в леглото, извивах от болка и изведнъж чух: "Знам, че може да не ми повярваш и може би си мислиш, че не мога да ти помогна. Вземи ме в ръце, погали ме и ще поема болката си." Отвори очи и видях котката ми, който седеше на възглавницата и ме гледаше. Разбрах, че съм чул именно нея. Гушнах я и болката ми отмина много бързо. След което за пръв път, след като получих фактурата, спах спокойно и без болка".

Този предпочел да остане анонимен руснак е от хората, наречени преводачи на животни. Техният брой непрекъснато расте. Те твърдят, че притежават изключителна способност да установяват телепатия с домашни любимци.

"Животните не отварят устата си като нас, хората, но те знаят много добре как да говорят без звук. Много пъти съм получавал информация от тях под формата на чувство в тялото ми или чрез символи, които се появяват в главата ми", продължава руснакът.

В книката си "Изкуството да общуваме с домашни животни" авторката й Лора Симпсън съветва как да установим телепатичен контакт с любимите си животни.

Контактьори с животни

"Трябва да очистим себе си емоционално и духовно, да се научим да слушаме сърцето си, да говорим с чувства, да повярваме в себе си", пише тя.

Порталът за телепатична комуникация между различните организми пък съветва следното: "Представете си в мислите си, че кучето ви прави точно това, което вие искате от него. Изпратете му своите емоции и чувства. Ако наистина възнамерява да му доставите това съобщение, то ще го получи. И не бързайте с отговора. Седнете, отпуснете се. След известно време мислите и чувствата на животното сами ще дойда при вас."

Виж повече

Рейтинг

5 6
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
wahahaha
wahahaha
05.07.2013 11:35
По-смешни глупости не бях чел. Имам предвид цитата от руснака. Да, сигурно точно това би казала една котка ако можехме да я разбираме. Тя по-интелигентна от човека направо. Характерна руска тъпня.
0
0
-
-
26.12.2012 20:24
и като си първа какво...а
0
0
Селин
Селин
16.08.2012 18:34
ЛЕЛЕ!!!МАЙ И АЗ СЪМ ПРЕВОДАЧ НА ЖИВОТНИ!!!!!!!И СЪМ 1-ВАТА КОМЕНТИРАЛА!
0
0