Как да се научим на телепатия?

Как да се научим на телепатия?

Изучаването на телепатията означава позоваването или събуждането на телепатични способности, които реално съществуват в спящо състояние във всеки от нас. Всяко тяло опитва от тази власт в дадена част в живота му. Тази сила се проявява от самосебе си като сянка на предстоящо събитие. Ако синът вика при остра болка и помни майка си по време на операция в болницата, за майката която е на хиляди мили, е вероятно да се чувства разтревожена за безопасността на сина си, въпреки че тя не може да обясни защо всъщност е тъжна. В някои случаи, ситуацията може да се появи по-жизнено и по-точно.

Човек може да научи телепатията при условие, че той / тя желае да работи усърдно с постоянство и всеотдайност. Поучителната работа предполага спазването на определена умствена и физическа дисциплина, освен правенето на редовни упражнения по медитация. Тези упражнения имат за цел да изострят чувствителността и да разработят концентрацията на ума, също така и да прочистят съзнанието на отрицателните мисли. Студентът трябва да разбере и да има вяра в основните идеи, залегнали в основата на психическите сили, като например съществуването на универсално или общо съзнание, което свързва всяко живо същество с всичко друго.

Телепатията включва не само изпращането, но също така и получаването на информация. Това е психологичен обмен на мисли и идеи. Това означава, проектиране на дадени чувства и намерения, без да се налага да използвате думи чрез наличните научни или физически средства.

Така че като имате всичко това предвид, като за начало можете да се упражнявате с прости упражнения, като например изпращане на психологическо изображения и неговото прочитане или идентифициране. В упражнението могат да участват двама приятели. Единият може да е подателят, а другият да бъде получателят.

Подателят може да мисли за някакъв символ, цвят, цифра, буква от азбуката. Изпращачът, поне първоначално, дори може да предостави съвети или вероятни идентификатори на получателят и да го попита за верният отговор. На по-късен етап могат да бъдат изпращани по-сложни съобщения. Разстоянието също може да бъде увеличено.

Виж повече

Рейтинг

5 15
4 7
3 6
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (17)

Изпрати
HAHU
HAHU
30.10.2014 19:33
защо в бг са правени опити за телепатия и то успешни между близнаци разделени умишлено?
1
0
михаела
михаела
25.10.2014 22:28
трябва ли да се четът някакви книги или нещо такова?
2
0
Една Мисъл
Една Мисъл
15.07.2014 10:02
,d.bGQ не разбрах, защо не се появява връзката към книгата, която предложих в коментара към статията, но ще го направя отново, за да е по-сигурно.. и ще кажа пак: телепатията не се учи.. няма как да научиш нещо, което вече притежаваш, тя се развива, не се учи.
4
0
Една Мисъл
Една Мисъл
15.07.2014 09:59
телепатията не се учи, тя е способност, която се развива.. няма как да се научиш, ако не я притежаваш.. това не се учи, то се развива, има упражнения в много полезна книга по въпроса на Евгений Закладни, тук я има в електронен вариант в пдф формат ,d.bGQ
4
0
Станимир
Станимир
08.07.2014 03:03
аз пък тази година на световното по футбол почти винаги познавам победителя до сега с баща ми съм се хващал на бас 10 пъти и познах 9/10
0
1
Лейди Аноним
Лейди Аноним
04.10.2013 22:52
Нали знаете онзи номер, когато двама човека кажат нещо едновременно и единия ''закъръчва'' другия и той не може да говори, докато някой не му каже името.
Та с приятелката ми си говорим нещо и мн. често казваме нещо едновременно и по 10 минути викаме '' карък, карък, карък.....'' и става много смешно.
Или пък, друг случай, говорим си и тя например казва '' хайде да отидем до магазина'', а в следващия момент аз щях да кажа същото.
Имало е и случай, който повтаряме по цели изречения заедно, но това е рядкост.
Понякога дори ме обвинява, че й чета мислите, а не е така.
Интересно е и малко странно.
5
1
Mimi
Mimi
26.06.2013 19:32
Няма нищо ненормално в симптомите по - долу.
1
0
Др
Др
27.05.2013 15:00
Д-р Хаъс е прав,за вашо добро и това на близките ви при подобни симптоми ходете на психиатър...
0
4