Пречистване на аурата

Аура

Аурата е енергийното поле, което свети около човешкото тяло. То се създава чрез генериране на енергия в чакрите и всяка чакра има своята роля в създаването и поддържането на аурата.

Когато чакрите са отворени или увредени, аурата става мъждукаща и е много слаба. Когато аурата ви е свита, тя свети на около 30 сантиметра разстояние от тялото ви.

Ако аурата ви е прекалено обемна, тя може да се простира на повече от 2 метра от тялото ви. Но и двата вида аура не се перфектни. Свитата аура кара човек да се чувства притеснен и скован.

Омиротворение

Прекалено обемната аура предизвиква разсеяност и стремеж да се отдалечите от действителността, а също така попива емоциите на всички, които попадат в нея.

Аурата трябва да има форма на яйце и да е равномерно разпределена около тялото – над него, под него, зад него, пред него и отстрани. За перфектна се смята аурата, която е на около 70 сантиметра до 1 метър разстояние от тялото.

Аурата има нужда от пречистване, за да се чувствате по-спокойни и уверени в себе си. За да пречистите аурата си, трябва да сте в помещение, което ви действа успокояващо. Не трябва да има други хора и трябва да е тихо.

Пречистване на аура

Затворете очите си и почувствайте аурата си, която е около тялото ви. Дишайте бавно и дълбоко и се опитайте да си представите енергийното поле около тялото ви.

Представете си как аурата ви приема яйцевидна форма и се простира на не повече от 60 сантиметра до метър разстояние около вас. С ръце очертайте формата и разстоянието.

Със затворени очи си представяйте аурата си, която ви е обгърнала и защитила като яйце. Представете си дъжд от златна течна светлина, който се излива върху вас и преминава през полето на аурата.

Този златен дъжд трябва да се лее върху вас около пет минути. Отдайте се на приятното усещане, което този дъжд създава у вас.

След това си представете гигантски тъмно лилави пламъци, които обхващат аурата ви. Тези пламъци няма да ви навредят, те ще превърнат енергията с ниска честота в енергия с висока честота.

В лилавите пламъци трябва да останете не повече от две минути. Вероятно ще ви стане топло и ще почувствате прилив на енергия. Отстранете лилавите пламъци и отворете очи.

Виж повече

Рейтинг

5 17
4 5
3 6
2 5
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Вили
Вили
12.10.2014 20:19
Интересна тема.Харесва ми.
3
0
Сотиров
Сотиров
05.08.2013 14:48
Добра статия -стегната, точна, на достъпен език.Макар, че медитацията ми е чужда, оценявам достойнствата на статията.
8
0
ЮЛИЯ
ЮЛИЯ
05.08.2013 09:15
докато четях си представях всичко,хареса ми ще го направя!
10
1