Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Астрално»Пречистване на аурата

Пречистване на аурата

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k887
Аура

Аурата е енергийното поле, което свети около човешкото тяло. То се създава чрез генериране на енергия в чакрите и всяка чакра има своята роля в създаването и поддържането на аурата.

Когато чакрите са отворени или увредени, аурата става мъждукаща и е много слаба. Когато аурата ви е свита, тя свети на около 30 сантиметра разстояние от тялото ви.

Ако аурата ви е прекалено обемна, тя може да се простира на повече от 2 метра от тялото ви. Но и двата вида аура не се перфектни. Свитата аура кара човек да се чувства притеснен и скован.

Прекалено обемната аура предизвиква разсеяност и стремеж да се отдалечите от действителността, а също така попива емоциите на всички, които попадат в нея.

Аурата трябва да има форма на яйце и да е равномерно разпределена около тялото – над него, под него, зад него, пред него и отстрани. За перфектна се смята аурата, която е на около 70 сантиметра до 1 метър разстояние от тялото.

Аурата има нужда от пречистване, за да се чувствате по-спокойни и уверени в себе си. За да пречистите аурата си, трябва да сте в помещение, което ви действа успокояващо. Не трябва да има други хора и трябва да е тихо.

Затворете очите си и почувствайте аурата си, която е около тялото ви. Дишайте бавно и дълбоко и се опитайте да си представите енергийното поле около тялото ви.

Представете си как аурата ви приема яйцевидна форма и се простира на не повече от 60 сантиметра до метър разстояние около вас. С ръце очертайте формата и разстоянието.

Със затворени очи си представяйте аурата си, която ви е обгърнала и защитила като яйце. Представете си дъжд от златна течна светлина, който се излива върху вас и преминава през полето на аурата. Този златен дъжд трябва да се лее върху вас около пет минути. Отдайте се на приятното усещане, което този дъжд създава у вас.

След това си представете гигантски тъмно лилави пламъци, които обхващат аурата ви. Тези пламъци няма да ви навредят, те ще превърнат енергията с ниска честота в енергия с висока честота.

В лилавите пламъци трябва да останете не повече от две минути. Вероятно ще ви стане топло и ще почувствате прилив на енергия. Отстранете лилавите пламъци и отворете очи.

Външни фактори за пречистване на аурата

Външни техники за пречистване на аурата

1. Вземане на вана и душ - пречистването на тялото с топла вода или потапянето във вана с ароматни масла веднага оказва положително влияние върху аурата. По време на къпането си представяйте водата като златни лъчи, които обливат тялото. Визуализирайте как лъчите енергия минават през всяка една чакра и аурата се пречиства.

2. Упражнения - както физическите, така и дихателните упражнения са изключително важни за поддържането на тялото и духа, както и за пречистването на аурата. Трябва да се правят редовно, по възможност всеки ден, за да има максимален ефект.

3. Здравословно хранене - много често пренебрегваме качеството на храната, която консумираме, но тя е от особено значение за здравето на душата и тялото. Нездравословните храни оказват влияние не само на физическото ни тяло, но и на чистотата на аурата.

4. Избягване на стреса - именно стресът е сред основните причини за напрягане на тялото и замърсяване на аурата. Вглеждайте се повече в себе си и се вслушвайте във вътрешния си глас. Понякога външният свят е неприветлив и суров, но не позволявайте да се отразява на вашата нагласа и поведение.

5. Подбирайте местата и хората около себе си - те оказват огромно влияние върху нашата аура. Общуването с негативни личности натоварва психиката и блокира вътрешното тяло, рефлектира негативно върху цялостното поведение. Най-ефективното, което може да се направи в случая, е просто да се ограничи комуникацията с такива хора и да не се посещават места, които влияят негативно върху енергията.

Пречистване на аурата

Вътрешни техники за пречистване на аурата

1. Контролиране на емоциите - напълно нормално е понякога да чувстваме негативни емоции като гняв, страх, яд, паника. Хубаво е обаче бързо да се отърваваме от подобни състояния, защото ако останем по-дълго под контрола им, може да настъпят необратими промени във физическото и енергийното тяло.

2. Добро настроение - много често не си даваме сметка, но ние самите можем много успешно да контролираме настроението си и да бъдем повечето време в добро и ведро разположение на духа. Осигурявайте си повече позитивни и зареждащи преживявания и ще видите как се чувствате много по-добре. Животът е прекрасен и колкото по-рано осъзнаем какви късметлии сме да сме на тази земя, толкова повече ще се наслаждаваме на всеки един ден. Аурата ще бъде чиста и сияйна.

3. Изберете си духовни водачи и ангели - ако поради различни вътрешни или външни влияние аурата е блокирана, винаги можем да се обърнем за помощ към небесните сили и ангелите-хранители. Те могат да ни помогнат за постигане на вътрешна хармония и мир.

4. Медитация - медитирането и следването на някои мантри са сред основните начини за пречистване на замърсената аура. Те помагат за преоткриването на баланса и спокойствието. Могат да са ключов фактор за преоткриването на околния свят и дълбокото пречистване на енергийното тяло.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
517
45
36
25
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Вили
Вили
12.10.2014 20:19
Интересна тема.Харесва ми.
3
0
Сотиров
Сотиров
05.08.2013 14:48
Добра статия -стегната, точна, на достъпен език.Макар, че медитацията ми е чужда, оценявам достойнствата на статията.
8
0
ЮЛИЯ
ЮЛИЯ
05.08.2013 09:15
докато четях си представях всичко,хареса ми ще го направя!
10
1