sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Къде да пътува зодия Дева

Къде да пътува зодия Дева

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k1k
Индия
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Девата е най-големият работохолик от всички зодиакални знаци, затова има нужда да се чувства продуктивна дори по време на почивката си.

Безсмислените разходки по света не са привлекателни за родените под този знак, затова те ще изберат място, където да могат да свършат някаква работа или поне да се вдъхновят за нови идеи.

Девите харесват пътешествия, в които трябва да научат нещо – например нов език или картата на мястото, където отиват. За тях е удоволствие да подготвят дълго заминаването си.

Зодия Дева

Пътешествието до Индия или Перу е наистина завладяващо според представителите на зодия Дева, но те с удоволствие биха посетили и някой град в собствената си страна, където още не са били.

Но най-приятни си остават за тях далечните страни, които изискват голяма подготовка – не само дълго събиране на багажа, но също така изучаване на културата и навиците на местните жители.

Испания

Преди да замине, Девата ще се подготви и ще изчете всичко, което може за тази страна. Тя предварително ще набележи местата, които иска да посети, за да е сигурна, че няма да пропусне нищо интересно.

Когато са в чужбина, Девите обичат да купуват неща, които да добавят към колекцията си от сувенири. Затова и най-дребните предмети, купени в друга страна, им доставят удоволствие след това, само като ги погледнат. За Девите са приятни посещенията на храмове, затова пътешествие из испанските катедрали ще им се стори много вълнуващо.

Китай

Разходката до Лондон също би се сторила интересна за Девата, защото там могат да се видят интересни места и да се купят красиви вещи.

СПА-центровете са любими на представителите на зодия Дева, затова една разходка по Средиземноморието също би им се отразила добре.

Ако СПА-центърът се намира в район с красива природа, Девата ще използва всяка възможност, за да измине километри и да се наслади на контакта с природата. Девата е земен знак и много обича разходките.

Те обичат и да се глезят, затова ако СПА-центърът предлага десетки процедури, Девите ще искат да опитат от всичко. За представителите на този знак са подходящи и разходките до екзотични острови – не само заради природата, но и заради възможността да опитат нови процедури и масажи.

Мечтата на Девата е да отиде до наистина далечно място. Затова Китай или Африка е интересно място за почивка на този знак, който обича да изследва всички детайл на земните кътчета.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 3
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати