sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Как флиртуват въздушните зодии?

Как флиртуват въздушните зодии?

флиртуване

Представителите на въздушните зодиакални знаци флиртуват по начин, който съществено се различава от флиртуването на водните, огнените и земните знаци.

Близнаци, Водолей и Везни се смятат за царете на флирта. В това изтънчено изкуство е абсолютно безполезно някой да се опитва да им съперничи.

Флирт според зодията

Когато решат да флиртуват с някого, представителите на въздушните знаци влагат цялата си душа в действията си и изглеждат така, сякаш са наистина влюбени в човека срещу тях.

Те са много чаровни, не се натрапват и използват класически подход във флирта – първо качват човека срещу тях на седмото небе с комплименти, а след това няколко дни не се обаждат, за да създадат напрежение.

Представителите на въздушните знаци знаят, че лесно ще спечелят победа, независимо с кого флиртуват. Но за тях лесната победа изобщо не е интересна.

Зодия Близнаци

Затова те са в състояние дори да се откажат на бърза ръка и от флирта, и от забавленията след него, ако усетят, че обектът поддава прекалено бързо.

За представителите на въздушните знаци е важно да усещат поне малка съпротива от страна на човека, с когото флиртуват, както и лека несигурност в крайния резултат от флирта.

Представителите на въздушните знаци обичат дългите разговори и шегите, които могат дори да са за тяхна сметка. За тях флиртът е възможност да създадат и дълги приятелства, които не е необходимо да стигат до спалнята.

Флиртът с въздушните знаци е невероятно удоволствие, защото те знаят как да направят така, че човекът срещу тях да се чувства комфортно.

Представителите на въздушните знаци влагат толкова усилия във флирта, че с тях ще можете да изпитате усещания, непознати за вас досега.

Трябва обаче да сте подготвени, че е много трудно да накарате човек, роден под знака на въздуха, да се влюби във вас. Царете на флирта предпочитат кратките връзки, почти е невъзможно да ги накара някой да завържат сериозна и дълготрайна връзка.

Затова не трябва да им се сърдите, че освен с вас ще флиртуват едновременно и с много други обекти на страстта им.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 3
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (14)

Изпрати
асдф
асдф
22.09.2014 10:51
На въздушни човек вяра не трябва да има, те са си откровени лъжци и във флирта, и във всяко отношение, на тях не може да се разчита, непостоянни са. Не го казвам със злоба, огорчение или някакви други неща, които биха ми се преписали, това са просто факти. Стават само за флирт, за една нощ, за друго - не.
7
8
ЕА
ЕА
07.08.2014 13:41
Аз съм водолей, но не ми върви в любовта...
0
0
Tiffany
Tiffany
23.04.2014 11:03
аз съм близнаци и даааа така си е..харесах си едно супер сладко момче-скорпион... не бях сигурна дали се получава или не..винаге ме караше да се замислям,не можех да разбера харесва ли ме или не..но все пак сме най-добрите в това,което правим- получи се хддд :3
4
0
Clairmon
Clairmon
02.04.2015 00:22
аз съм близнаци, а той скорпион..абсолютно същата ситуация, ппостоянно ме държеше в неведение, караше ме да се замислям хдд но в крайна сметка сега сме просто приятели ..
2
0
Мари
Мари
10.01.2014 22:34
Вярно!Аз съм водолей и ми трябваха 3 години за да се влюбя в едно момче дева-сладък,симпатичен,забавен и някой на който МОЖЕШ да вярвяш.Просто ИДЕАЛЕН!
1
0
водолейка
водолейка
21.11.2013 00:02
жената Телец:за най-красиви в зодиака са признати жените Везни!
7
0
марина
марина
07.07.2013 13:13
Ей- Жената телец- само да ти кажа че аз много си падам по един Водолей и описанието е съвсем точно.
0
0
:-)
:-)
07.06.2013 16:12
Жената телец - по-полека със самохвалството :-) Най-красиви, най-готини,... хахахаха Всички хора са красиви и готини :-) Иначе са прави в по-голяма част от статията. Само не съм съгласен с частта за верността :-) Аз поне когато съм избрал половинката си тя остава единствена за мен :-)
4
0
Weird Girl
Weird Girl
04.06.2013 11:08
Напълно вярно . Аз съм Близнаци и всички е много точно и вярно . И да странно е , че мога да флиртувам с някого 2 или повече седмици , но след това връзката ни да се окаже много по-кратка . Бързо ми омръзват разни неща и държа винаги на разнообразието . Не можеш да ми привлечеш лесно вниманието , а дори да го направиш по-скоро бих те помислила за идиот . Само едно не е вярно, че ако имам партньор ще флиртувам и с други . Категорично Не ! ;д :)
5
0