Как флиртуват водните зодии?

Слиртуване

В зависимост от зодиакалния знак хората действат по различен начин в различни ситуации. Флиртуването на различните видове зодии е доста различно от това на останалите.

Водните знаци са мистични и тайнствени, а в същото време са и големи романтици. Родените под знака на Рака, Скорпиона и Рибите флиртуват изтънчено.

За тях флирта е нещо много важно, те могат дори да пропуснат физическото сближаване, ако преди това не са се забавлявали добре по време на флиртуването.

Флирт според зодията

Единствено докато флиртуват, те се чувстват в свои води. Точно затова представителите на водните знаци продължават да флиртуват и с постоянния си партньор дълго след като рутината би трябвало да се е отразила на връзката им.

Представителите на водните зодиакални знаци умеят да омайват човека срещу тях. Те знаят как да си играят с думите и често използват еротични двусмислици по време на разговора, което настройва човека срещу тях на необходимата вълна.

Романтиката за тях е много важна, затова не се съмнявайте, че при флирт от страна на воден знак ще има много цветя, свещи и разговори на лунна светлина.

Водни знаци

Уменията на водните знаци да флиртуват са наистина ненадминати. Те често подготвят специални изненади за хората, които искат да покорят и винаги успяват да направят необходимото впечатление.

Те са големи ласкатели и бързо разбират какво ще направи удоволствие на ухажвания от тях човек. Освен това те са много добри актьори и карат всеки да се чувства наистина значим, като го гледат в очите така, сякаш са видели истинско чудо.

Представителите на водните зодиакални знаци рядко сами проявяват инициативата за флирт, те предпочитат да изчакат, за да са сигурни, че са харесвани. Те търсят отговора на въпроса дали са харесвани в езика на тялото ви и в погледа ви.

Когато усетят потвърждение на това, че са желани поне за разговор от ваша страна, те се впускат във флирта като опитни сърфисти в океана и лесно постигат целите си.

Водните знаци много лесно се влюбват, затова един флирт бързо прераства в дълга любовна връзка.

Виж повече

Рейтинг

5 4
4 7
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Таен Агент
Таен Агент
25.11.2013 12:54
Много точно казано, аз съм зодия рак.
2
0
тайна
тайна
24.02.2015 22:38
и аз
0
0
Лили
Лили
06.06.2013 20:43
Пък мъжете телци са големи говеда :( Аз съм воден знак и си имам едно теле, което страшно много обичам. Но в него ме дразни темерутщината и факта, че след като вече е наясно, че съм си негова, че го обичам и че не ми трябва никой друг, сякаш забрави за каквато и да е романтика... А все пак колкото и е романтичен един човек, романтика само с усилията на единия партньор не се създава :(

Иначе в статията всичко е 100% вярно...
6
0
Рая
Рая
05.03.2014 15:51
Изцяло подкрепям мнението ти за мъжете телци. Наистина са горделиви и самовлюбени. Толкова са уверени в любовта ни към тях, че ни чувстват за вечна даденост.
3
0
cvetelina
cvetelina
02.06.2013 16:00
все едно е писано за хората под знака на телците.дай им да се изявяват на сцената.там са ненадминати.много трудно се влюбваме.партньорът първо трябва да мине през специален тест.чак след одобрението ни може , но не винаги да бъде с нас.в повечето случай отпада още в първия кръг.
0
0