Кучета вампири

Пламена M.Пламена M.
Джедай
1k457
Кучета вампири
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

Вампирите са определяни в народния фолклор като възкръснали мъртъвци, пиещи човешка или животинска кръв. Техния образ навлезе много в киното и фантастиката. Вампирите присъстват в много легенди, но също така се смята, че те не са само в човешки образ, какъвто бе създаден от киноиндустрията. Смята се, че подобна форма на живот може да се засели и в прилепи, паяци и кучета.

Когато говорим за кучета вампири, в съзнанието ни изниква силно популяризиран филм със същото заглавие. Но във всяка фантастика трябва да има доза истина, откъдето да се вземе идеята за направата му. А тя идва от няколко случая в Тексас и в други държави, не много популярни на обикновените граждани.

Мистериозно куче-вампир е било спряно от полицейски шериф в Тексас. Уличено е в серия атаки върху животни. От този случаи идва идеята за направа на легендарните Скуби-Ду и Чудовището от Мексико.

Подобни кучешки набези върху други животни се наблюдават по различните краища на света. В Чили и Аржентина, в Русия и Филипините, в американския щат Мейн.

Най-пресния случай е отново от Тексас. Заместник шерифът и офицерът в града решават да монтират камера. Един ден, докато обикалят на проверка, поради странно държание на едно куче, засечено на камерата, пред очите им изкача, както го описват: „ …чудовище с големи зъби, голяма глава, къси предни крака и дълги задни ”.

Вампир

Кучето е обвинено и уличено за смъртта на 30 пилета в близката ферма. Животните са били намерени с източена кръв и две прободни дупки в техните иначе здрави органи. Собственикът на фермата запазил единия от труповете във фризера и го предал за ДНК анализ. Резултатите не са обявени.

В митологията се смята, че едно куче се превръща във вампир, когато опита човешка кръв. След това озверява и се превръща във вампир.

Дали това са легенди и единични аномалии, или може вашият най- добър приятел всъщност на е безумен хищник - сами преценете.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
53
43
33
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Поля
Поля
03.07.2014 13:26
легенди. пълна глупост
0
0
миро
миро
04.01.2014 14:14
демони а хора
1
0