sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Астрално»Самолечение чрез Аурата

Самолечение чрез Аурата

DesislavaDesislava
Джедай
3966
Aura
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Лечебната енергия (аура и изцеление чрез чакрата) са едни от най-дълбоките и фундаментални алтернативни терапии в областта на алтернативната медицина и здравето като цяло. Лечебна енергия работи с духовни методи и лечебни средства които разширяват информираността на енергия и използват енергията, като лечебна техника за да катализира изцеление в енергийната област на пациента (аурата и чакра системата), като помага на пациента да почива без страдание и ограничение на тялото, ума и духа му. Тя може да осигури подобрено качество на живот за човека и да улесни духовното му израстване.

Самолечението чрез Аурата е сравнително нова, но много всеобхватна система за енергийно лечение, което използва мощния ефект на аурата и чакрата и техните лечебни техники. В това самолечение са включени неразделни методи на медитация и личностно израстване, упражнява специално проектирани методи за лечение чрез енергията, както и нови процедури за допълнителна грижа и лечение на сериозни заболявания.

Изцелението чрез Аурата е известна също като духовно изцеление, лечебна енергия или психическо изцеление. Енергийните изцеления са отличен начин да се освободят блокове и нежелани енергии и да получите своята енергия, така че да можете да се лекувате.

Изцеление чрез Аура

Духовно изцеление работи, като лекува духа и духът лекува тялото. Вместо да се фокусира върху тялото, изцелението чрез аурата се съсредоточава върху вашата духовна енергийната система: вашата аура, енергийните канали, чакри и др.

Много физически проблеми са причинени на енергийно ниво. С други думи, физическите проблеми могат да бъдат симптоми на енергийни, емоционални, психически или духовни въпроси. Вместо да се съсредоточава върху тялото, духовно изцеление може да работи с проблема на енергийно ниво. Самолечението чрез Аурата работи на принципа - всяко лечение е самолечение.

Като духовната енергия не е ограничена от времето и пространството, лечението чрез далечната аура става възможно. Този вид далечни изцеления действат успокояващо и насърчават освобождаването на стрес. Те могат също така и да помогнат за ускоряване на времето на възстановяване при физическо, умствено, емоционално и духовно заболяване.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.1
57
44
34
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Камен
Камен
13.10.2012 22:21
Вярно е :))))
0
0
super_girl
super_girl
13.10.2012 21:37
интересно е когато медитирам за любов. представям си момчето, в което съм влюбена, и докато започвам да се отпускам към медитацията изведнъж усещам по кръста си докосване, галене и най-вече прегръщане или виждам ръце пред себе си
0
0