Признаци за присъствие на дух

Признаци за присъствие на дух

Сигурно сте чували различни истории за привидения и страшни, смръзващи кръвта събития, които се случват в места, където живеят призраци.

Има сигурни признаци за това, че в къщата ви живее дух. Магични явления се случват с всички хора и животни, много хора твърдят, че са живели дълго време с дух в дома си.

Признаци за присъствие на дух

На първо място това са странните миризми, които обикновено не би трябвало да се усещат. Тези миризми се появяват внезапно и като че ли отникъде.

Духът може да донася миризма, която му е била позната някога, например аромат на скъпа пура или на някакво екзотично цвете. Такъв аромат е явен признак, че в дома ви живее дух.

Друг признак са странните сънища за хора и места, които са ви абсолютно непознати. Това също е знак, че духът се опитва да привлече вашето внимание и да ви разкаже историята си.

Друг знак е усещането за преследване. Някои хора са по-чувствителни към духове и когато в дома им има привидение, те се чувстват преследвани.

Сигурен знак за това, че в къщата ви живее дух, е усещането за тежък въздух в помещението. Някои хора са чувствителни към промяната в енергийното поле, която се поражда от присъствието на дух и това се изразява като задух, който затруднява дишането на човека.

Дори хора, които нямат силно изявени усещания, имат чувството, че се задушават в помещение, в което има дух. Загадъчните звуци също са явен знак за това, че в дома ви се е заселил дух.

Ако освен странни звуци чувате и тих неразбираем шепот, това също е знак, че в дома ви живее дух. Съществуват агресивни духове, които издават звуци, смразяващи кръвта.

Промяната на темепературата на въздуха в помещението също е знак, че имате съсед във вид на дух. Ако усещате, че някои от помещенията в дома ви са по-студени от другите и това става рязко и внезапно, това е предизвикано от факта, че за материализацията си духът използва енергия, която се натрупва на мястото на появяването му.

Понякога може да преминете през студено място в стаята, при положение, че цялото помещение е затоплено. Може в лицето ви да усетите полъх на хладен въздух.

Ако предметите в дома ви постоянно не са там, където сте ги оставили, това също трябва да ви подсети, че има дух в къщата. Едно от най-неприятните усещания е, че някой ви докосва. Това е абсолютно сигурен знак за това, че духът на някой починал човек е в къщата ви.

Рейтинг

5 15
4 12
3 4
2 6
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (58)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
26.04.2019 11:27
Един път (слава богу) събуждайки се от алармата ми си отворих очите(естественоXD) и видях ... нещо като човек (мда) да стои пред мен и да ме гледа ... аз естествено си потърках очите ,за да съм сигурна че не ми се привижда ,но се оказа че наистина го виждам ... след 1,2 мин. то изчезна (изглеждаше все едно че се превръща в тъмен пушак) и бях много уплашена затова станах и светнах лампата ... и бях по сигурна че е дух защото вкъщи нямаше никого....
2
0
Анонимен
Анонимен
02.07.2019 00:09
Имах абсолютно същата случка само че просто се събудих и виядях как бяла фигура ме гледа(лошо) потърках си очите и тя продължаваше да ме зяпа, а после просто изчезна в мрака
1
0
Анонимен
Анонимен
17.08.2018 13:32
Мен ми се случи миналата вечер... Само че не беше сън... Това се случва между часовете 3 и 4 сутринта, аз си лежа и съм се загледал в телефона си... По едно време усещам че към краката ми се дърпа много леко завивката... Веднага щом усетих, скочих от леглото. Погледнах в цялата къща да видя дали има някой буден, но всички спаха в този момент... След това не успях да заспя чак до 5 сутринта от страх...
2
0
Потребител#185606
Май по-добре да се махна от апартамента на баба ми засега.
1
0
Потребител#185606
Живея в апартамента на баба ми и непрекъснато сънувам духове,самозадоволявания.Това значи,че духа й не е преминал в отвъднато.
2
2
Анонимен
Анонимен
03.06.2019 06:15
Здр щом живееш в апартамента на баба ти е по добре да си поговориш с нея дали наскоро има неин близък или нейн приятел. Ако има и ти покаже някоя снимка и кажи кой или дали този човек виждаш.
1
0
sidneY
sidneY
06.08.2016 17:27
Всеки има различно мнение особено по тази тема. Разбираемо е тъй като всички си обясняваме дадено такова паранормално явление (така да го нарека)по различен начин. В повечето случаи всеки рационално обяснение, но понякога буквално то липсва. Аз лично харесвам тази тема и вярвам в духове.
И ето някои неща, които ми се случиха преди няколко месеца и продължават до сега: Един път се прибирам вкъщи и няма никого. Отивам в стаята си и след десетина минути от рафтчето ми падат 2-3 книги и полудях от страх. След това отидох до банята върнах се и лампата ми светеше и от време на време примигваше.
След този случай минаха 2 месеца поне и често когато бях сама вкъщи имах чувството че има още едно присъствие. Нещата които съм си оставяла на мястото за секунда поне вече са или на земята или някъде другаде. Преди седмица пак се случи да съм си в стаята и от бюрото ми да падат предмети най много 1-2. От тогава нищо вече не се случва само имам усещането за присъствие. Не мога да убедя никой че съществуват духове но видяното от мен просто не се забравя лесно...
9
0
sidneY
sidneY
06.08.2016 17:32
И като завършек всеки естествено има право да вярва или да не вярва в каквото иска. :)
11
2
:X
:X
10.08.2015 05:41
Vie ste lydi :D
3
13
НЕ издавам
НЕ издавам
10.06.2015 15:49
Това е паранормално .... Попринцип съм фен на тия неща но това е откачено ... Защото когато бях в 4 клас бях втора смяна на дксл и съм в нас но ми се допива вода.. Отидох да пия нали и като се връщам всички шкафове бяха отворени ... това е бахти батака
8
1
Диана
Диана
05.06.2015 14:18
Аз мисля че духове съществуват.От близо седмица след 23:00 часа се чука по прозореца 3 пъти.Когато излезем навън няма абсолютно никой.Четири дни след това решихме да се скрием накаде за да разберем кой е!?С една приятелка остана в къщата,а момчета се скриха.Когато се почука на прозореца момчетата се показаха,но на прозореца нямаше никой!!!
14
0