Амулети за късмет

Амулети за късмет

Амулетите представляват вид магически предмети. Те винаги имат естествен произход. Това могат да бъдат различни видове полускъпоцененни камъни, обикновени камъчета с интересна форма или с дупчица в тях, някакъв вид растение или просто клонка от определен вид дърво. /Амулетът може да бъде също така и съвкупност от всички тези предмети./ Целта на амулета е да ни защити от различни нещастия и да ни донесе благоденствие и късмет.

Обикновено амулетът се изработва индивидуално, за точно определен човек. В него е вплетена енергетика и символика, специално предназначена за тази личност и благодарение на тяхното действие, амулетът помага на този човек да намери пътя към собственото си щастие, благополучие и късмет.

Според традицията, амулетът трябва да бъде изработен от магьосник, но оказва се, това не е задължително. За разлика от талисмана, амулетът може и да не се подлага на никакви предварителни магически ритуали, защото се счита, че естествените му съставки така или иначе притежават необходимата сила. Всъщност, това е просто вид украшение, което можете да носите вместо накит. Освен, че ще ви разкраси външно, амулетът ще подсили и укрепи вашите положителни сили.

Някои хора мислят, че е по-добре, все пак да извършат определен ритуал преди да започнат на носят своя амулет за късмет. Тук можем да ви предложим един, който е съвсем лесен за изпълнение.

Единственото условие е, ритуалът да се извърши по време на намаляваща луна. Най-напред запалете свещ, след което поръсете амулетът със сол и изречете думите: "Освещавам те с елемента Земя." След това го напръскайте с вода, като кажете: "Освещавам те с елемента Вода."

Ритуалът продължава с изброяването на останалите два елемента - Огън и Въздух. За да заредите вашият амулет с тях, прекарайте го съответно през пламъка на свещта и във въздуха над горящата свещ. Не забравяйте да произнесете и съответните думи: "Освещавам те с елемента Огън" и "Освещавам те с елемента Въздух".

След това продължете със следните заклинания: "Зареждам този амулет със силата на Слънцето, Луната и Звездите за да ми носи на мен /тук трябва да споменете вашите имена/ късмет и щастие и да ме пази от всички зли сили. " Накрая завършете с думите: "Обявявам този амулет за изпълнен с Енергиите на Вселената."

Виж повече

Рейтинг

5 14
4 7
3 11
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
Вили
Вили
04.08.2015 16:54
Аз имам обикновен.Все пак върши работа.
0
0
vivianna
vivianna
18.08.2013 14:46
трябва да го повярвате,не само да "пробвате"
3
0
поп Кръстю
поп Кръстю
12.07.2013 05:02
Да вземете да престанете с тия простотии! Този сайт се превърна в училище за вещици. Единствено дядо поп може да освещава каквото и да било и не заблуждавайте младите хора, които и без това са много объркани!!!
3
3
myersa
myersa
13.09.2012 13:41
Дано ми помогне :)
0
0
edno momi4e...
edno momi4e...
12.09.2012 17:56
и аз страхотно!
0
0
Devora
Devora
11.03.2012 19:44
Супер,ще взема да пробвам!
0
0