Романтични поверия за осми март

Романтични поверия за осми март

Съществуват много поверия, свързани с най-женския празник - осми март. Вярвате или не, това е ваш избор, но все пак е добре да имате едно наум на този ден.

Ако сутринта на осми март жената се събуди от целувка от любимия мъж, това означава, че те ще са заедно още дълги години. Ако той не я целуне, но й приготви закуска, това е знак, че ще я обича вечно.

Ако жената мисли за избранника си и точно в този момент чуе котешко мяукане, това е знак, че чувствата му са все още толкова горещи, колкото и в началото.

Ако на осми март дамата се срещне с мъж някъде, където има вода – независимо дали това е басейн, водопад или декоративен водоскок, това означава, че този мъж ще й е верен и е идеален партньор за нея.

Романтични поверия за осми март

Ако по време на срещата се окаже, че двамата са застанали близо до топола, връзката им ще бъде прекъсната от злонамерена жена, по всяка вероятност бивша приятелка на мъжа.

Ако мъжът подари на любимата си на осми март бижу с тюркоаз, това означава, че той е постоянен в чувствата си и винаги ще й бъде верен. Подсъзнателно мъже с такива чувства избират тюркоаза.

Ако дамата получи перли, това е начин тя да разбере, че мъжът иска да бъде с нея до края на живота си. Ако получи накит от благороден метал без камъни, това означава, че любовта на мъжа е силна, но жената трябва да се бори за нея, за да я задържи.

Ако на осми март мъжът и жената се погледнат заедно в огледалото, скоро ще се разделят. Същото се отнася и ако мъжът определи среща на жената в близост до мост.

Ако мъжът и жената се срещнат пред сграда с много стъпала, не трябва да се докосват и да се целуват на стъпалата. Това предрича нещастие и за двамата.

Ако мъжът подари на дамата брошка на осми март, това е знак, че двамата ще се разделят в скоро време. Но ако той не знае за това поверие, то може да бъде предотвратено, ако дамата му плати с три дребни монети.

Ето и нашите пожелания за осми март

Рейтинг

5 1
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
sirius
sirius
09.03.2012 17:15
може би е така
0
0