sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Характер на хората със зелени очи

Характер на хората със зелени очи

Характер на хората със зелени очи

Както често сте чували очите са прозорец към душата. От физиологична гледна точка цветът на очите е отличителна черта, която бива повлияна от гените в организма. Освен, че е наследствено предопределен, може да се смята, че цветът на очите е определящ за някои от чертите на характера.

Вижте някои характерни особености на хората, които притежават зелени очи.

Зеленооките хора са по-рядко срещани, но затова пък привличат околните като магнит. Зелените очи са примамливи, понякога хипнотизиращи, но трябва да се отбележи, че често хората с такива очи понякога са коварни и зли. Често са описвани като пресметливи, самолюбиви и хитри. Също както черните очи, така и зелените рядко могат да останат незабелязани. Чарът им е способен да отвори почти всяко сърце. В професията и личният си живот, хората със зелени очи често са лидери. Те са пробивни, надарени с остър и проницателен ум, талантливи са и способни. В романтичните отношения рядко съумяват да се отдадат на партньора си докрай, а компромисът не е една от силните им страни. По-любознателни са от другите и имат повече интереси. Склонни са към практически занимания. Те са добри слушатели и събеседници.

Хората със зелени очи имат труден характер и може да се каже, че уважават истински само наистина преуспелите хора. Заради лидерските си качества вървят смело нагоре, а докато си проправят пътя елиминират всички препятствия, често мачкайки всичко около себе си.

Рядко срещаният зелен поглед е изключително красив, но често крие студенина. Понякога хората с този цвят на очите са големи егоисти.

Подходящо е зеленооките хора да съединят живота си с хора, които са привърженици за златната среда.

По астрологически признаци, зеленооките са най-нежните хора на света. Цветът на тези очи е съчетание от енергията на Нептун и Венера.

Ако притежавате зелени очи, гордейте се с красивия си поглед и привличайте вниманието на околните с магнетизма на вашите очи.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 20
4 23
3 15
2 7
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (16)

Изпрати
Пенка Кирева
Пенка Кирева
08.04.2016 07:46
Абсолютно вярно !
3
1
Анонимка
Анонимка
30.05.2014 22:46
Абе аз моите не ги знам какви са. Пъстри се водят, но на моменти са наситено зелени, друг път бият пó към син или даже жълт цвят. Забелязва се и кафяво. Много са странни. Ама мисля, че са зелени.
7
1
Йоана
Йоана
12.05.2014 11:33
Аз съм също със зелени очи и съм едва на 14 но пак мога да кажа че не всичко е вярно. Честно да ви кажа много зависи от това каква зодия сте. Аз съм риби и съм много добър човек гледам винаги на моите приятели и роднини винаги да им е добре а самата аз съм на последно място. Никога не съм била егоист. До три годишна възраст съм била със сини очи след това са станали зелени. Според мен не е само цвета на очите а и зодията. Който е чел за този зодиален знак може да предположи за какво става на въпрос :) приятен ден :)
14
23
мина
мина
15.01.2014 21:51
Алекс ,и мойте бяха сини до преди едно 10г,но после станаха зелени.Гордея се със зелените си очи:) Майка ми и баща ми са със сини и прабаба ми е била със сини,аз съм със зелени...странно,но не невъзможно.;)Мъж,който е бил с мен и се е влюбил в мен,и до днес не може да ме забрави.Много мъже ме искат,но аз понеже съм много взискателна и предпочитам да си седя сама.Странно ,но факт ;) ...Иначе живота ми и сичко ми е вървяло супер,но в любовта винаги съм била нещастна.Чак сега от последното лято съм щастлива.Чувствала съм се щастлива и с още 1 момче,но той просто не беше за мен...и след 6месеца го зарязах,защото беше бандитче,а аз без друго съм си дивичка и безрасъдна...и само малко ми трябваше да издивея напълно ;dи наистина станах неконтролируема в рамките на 6-7месеца,но накрая се осъзнах и го зарязах,макар че много го обичах.
6
11
мина
мина
15.01.2014 21:45
И аз съм зеленоока:)
И да...ние сме такива ,каквито ни описват...коварни,лоши хора,но сме и надарени със остър ум и проницателност. ;) И да,имам голямо самочувствие не само заради зелените си очи ,но и защото има за какво да го имам. ;)Но определено лесно омайвам хората с моят зелен и проницателен поглед.;)
9
13
Алекс
Алекс
08.01.2014 14:40
Наистина всичко е вярно,макар че. все пак многозависи от гените и т.н. Моите очи са зелени,обаче много често се променят,зависи от настроението ми. Особенно когато се расплача очите ми стават ярко зелени,а като малка ми бяха сини. Това има ли някакво значение?
5
3
Мама
Мама
03.01.2014 20:03
Единият ми син е със зелени очи. Изключително любвеобилен, нежен. Няма и грам злоба, егоизъм или завист. Даже напротив.Има приятелка, която казва, че рядко се срещат мъже като него. Така,че не бива да се коментира без да се познават хората.
10
10
Христина
Христина
05.10.2013 23:11
Много вярно... страхотна тема:-))
2
1