Подобрете живота си с афирмации

Подобрете живота си с афирмации

За да постигнете целите си, ще ви помогнат афирмациите – това са специални заклинания, които работят ефективно в различните ситуации в живота.

Афирмациите са твърдения с позитивен смисъл, вълшебни поръчки, които помагат в постигането на различни цели. Трябва да съставите афирмацията правилно, за да работи.

Заклинанието е правилно, ако при съставянето му се придържате към следното правило: трябва да присъства местоимението Аз, следвано от глагол в настоящо време, който не е отрицателен, следван от указание за важни обстоятелства и допълнения.

Подобрете живота си с афирмации

Например, ако искате да отслабнете, афирмацията гласи: „Аз отслабвам бързо и лесно с десет килограма”. Важно е никога да не употребявате отрицателната частица „не”.

Понякога мозъка не я възприема правилно. Негативна афирмация е например: „Аз не пуша” или „Аз не боледувам”. Винаги поставяйте глаголите в настояще време. Те действат по-ефективно.

Афирмациите в бъдеще време от типа на „Аз ще стана началник” може и да не са ефективни. Включването на допълнения и обстоятелства, важни за вас, е необходимо.

Например ефективна афирмация е: „Аз започвам сериозни отношения с прекрасен мъж, който ме обича”. След като създадете своята афирмация, повторете я наум и на глас много пъти.

Напишете афирмацията на голям лист, който постоянно да е пред погледа ви. Когато го погледнете, представяйте си, че афирмацията вече е успяла да осъществи мечтите ви.

Това ще отключи енергийни потоци, които ще ви помогнат да осъществите целите си. Важното е постоянно да повтаряте афирмацията.

Виж повече

Рейтинг

5 11
4 11
3 5
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Ина
Ина
10.11.2013 22:46
Най-напред трябва да сме благодарни за себе си и своето съществуване. Аз имам друга позитивна нагласа, която действа безотказно и всичко каквото съм пожелала се е осъществявало. Най-напред трябва да очистите мозъка си, душата си от негативни и зли мисли. Да не мислите зло на никого, за да може вашата позитивна мисъл да е изпратена със свише на Вселената. Не трябва да искате от Бог, когато ходите на църква, а да БЛАГОДАРИТЕ за всичко с ЧИСТА ПОМИСЪЛ и ВЯРА !!! Трябва СЪРЦЕТО И ДУШАТА да ви е чиста без капка зло, за да ви се сбъднат всичките желания, стремежи и мечти, това е много важно. Не трябва да таите завист, злоба, ненавист, омраза, клюкарщина, дребнавост, алчност, лицемерие и ред други ....."За да получите положително- дайте положително!". Това е една от максимите на успеха!
3
0
Ив
Ив
21.01.2012 11:11
Това с положителните твърдения е обяснено много пъти в книгите за позитивното мислене и тук няма нищо мистично, за да бъдат наричани заклинания, което си е така, но звучи много повърхностно. Изпробвала съм метода и работи. Резултатите идват след 2-3 месеца. Но не забравяйте да повтаряте напр. по 20 пъти сутрин и вечер все позитивни неща, все едно, че вече ги имате: напр. аз съм здрав, при мен всичко върви все по-добре, аз имам нова къща..... И още нещо много важно - винаги благодарете за всичко - благодарността действа с най-голяма сила.
3
0