Сатанизмът - религията на злото

Сатанизмът - религията на злото

От доста време все повече се сблъскваме с една нова така наречена религия, а именно Сатанизма. Той представлява религиозно или полурелигиозно движение, което се покланя на Сатаната. За хората последователи на това движение злото и Сатаната са над всичко. Те отричат доброто и през целия си съзнателен живот се стремят само към зло.

Една от най известните сатанински секти е "Църква на Сатаната". Тя е създадена на 30.04.1966г. в Сащ от Антоан Шандор Ла Вей. Той също така създава и първата сатанистка библия. Други известни подобни движения са :"Ордена на Марс, Храма на Сет и Мизантропски луцифериански орден".

Сатанистите си имат свои ритуали, празници, заклинания както и закони.

Един от най известните случаи на проява на последователи на такова движение са така наречените Изнасилвачите - изкормвачи от Порт Елизабет. Всичко започва когато една вечер млада девойка е отвлечена, изнасилена и изкормена от двама мъже. Но тя не умира спасена е от 20 годишен студент по ветеринарна медицина. По късното двамата изнасилвачи били заловени, оказало се че те имат още много жертви. Двамата последователи на Луцифер получават по три доживотни присъди.

Сатанизмът - религията на злото

Други запознати със религията на злото пък твърдят, че има регистрирани случаи на хора изпаднали в безсъзнание докато слушали сатанистка музика.

За съжаление тези видове секти набират все повече сила и тук в България. В нашата родина съществуват три братства на Сатанисти. Като цяло тази религия за сега все още не е опасна за повечето хора, но тук нашите тинейджъри изкривяват значението и и вършат злодеяния защото смятат че така трябва.

Опасни ли са хората последователи на тази религия за самите нас? Според самите сатанисти хората са придобили грешна представа за тяхното движение от телевизията и филмите. Пак според тях ние си мислим че те извършват кървави ритуали и жертвопринушения, но това било напълно невярно. Единствения начин, по който биха могли да ни навредят, били само техните познания в магията.

Според учените и психолозите една от главните причини сатанизма да се разпространява толкова бързо е интернет.

Там децата могат да се свържат с лидери на подобни секти буквално за минути. Опасността е реална и голяма тъй като тези водачи на секти са също толкова опасни колкото и всяка една друга секта по света.

Членуването на детето ви в едно такова сдружение може да доведе до сериозни последици. Може да се стигне от затвора до самоубийство. Специалистите съветват редовно да проверявате какви сайтове посещават вашите деца както и с какво хора контактуват най-често. Ако пък разберете че вашето дете или на някой ваш познат членуват в подобно движение трябва да се обърнете към полицията и психолозите.

Опасена или не вярата в Луцифер и неговите поклоници се увеличавт с всеки изминал ден. Вие сами преценете към кой път ще поемете. Защото този път наистина има важни последици както за вас така и за другите около вас.

Рейтинг

5 5
4 3
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (18)

Изпрати
Не те ебе
Не те ебе
11.11.2014 14:18
Хора, сатанизмът не цели нищо лошо, даже няма нищо лошо в него.Сатанизмът не е реакция срещу Иисус,няма нищо общо с гоблини, вампири, духове и подобни.Сатанизмът не се фокусира върху смъртта.За мен истинският сатанизъм е духовният сатанизъм.Той насърчава към независимост, свобода и индивидуалността.Духовният сатанизъм не оправдава никаква форма на духовен тормоз за разлика от популярните твърдения.Той дори не е произлязъл от Християнството...Хора, четете и се заинтересувайте малко !И да знаете, причината да се разпространява не е интернет, човек сам си избира в какво да вярва...А ордени, като Илюминати, Масони-поне за мен те са псевдосатанисти.Те влияят на Земята, което е лошо, а както казах, сатанизмът нищо лошо не цели.А може би го правят заради себе си, не заради Луцифер(Сатана)? И пак за Духовния сатанизъм-в него жертвоприношения и даряване на кръв НЯМА.
8
8
King Diamond
King Diamond
04.01.2014 21:59
Статията много добре показва малоумието и некомпетентността на хората.
Почти нищо вярно няма в тази статия.
7
11
somewone
somewone
27.08.2013 14:26
Сатанистине не винаги се прекланят на сатаната всеки сатанист си има собствено разбиране за сатанизма(колкото и странно до звучи).Някой доста си е измислял пишейки тази статия.Не всички сатанисти убиват за жертвоприношение и т.н.
7
10
Хрис
Хрис
21.07.2013 21:31
Този който го е писал това има доста изкривена представа са Сатанизма като действаща и набираща сили религия. Аз както и братовчедка ми членуваме в Орден на Сребърната звезда.Моля тези които не знаят да не коментират.Позволете ни да разбираме малко повече от вас.
2
29
Красимир Иванов
Красимир Иванов
03.05.2015 20:21
Търся връзка с Орден на Сребърната звезда!!! 0893908805
0
5
sibel
sibel
09.04.2015 20:57
Слава за Сатан!!!
0
7
Красимир Иванов
Красимир Иванов
28.01.2014 11:24
Слава на Луцифер!!!
1
10
Красимир
Красимир
28.01.2014 11:20
Как да се сваржа със теб?
1
6
Красимир иванов
Красимир иванов
28.01.2014 11:15
Как да свържа с теб? Аз се казвам Красимир и търся връзка с Ордена на Сребърната звезда.Ако искаш ми се обади на gsm 0893908805.
2
3
Gloomy
Gloomy
24.04.2013 16:40
Не е вярно, че се стремим само и единствено към злото! Няма 2- ма напълно еднакви сатаниста.. всеки е различен с нещо от другите. Вярно е, че когато имаме да отмъщаваме на някого сме безпощадни и също така имаме много по- различни разбирания от другите, но не мисля, че един уважаван от себе си сатанист, ще тръгне да върши зло без причина.
6
8
ono san
ono san
25.03.2013 15:12
еми точно
0
1
Lori
Lori
23.03.2013 15:15
Сатанизмът е нещо прекрасно. То е и начин на мислене и начин на живот. Живот,извън стадото, извън онази сива аморфна,слабоумна и лесно манипулирана маса, която сама не знае в какво вярва.Сатанизмът е за мислещите хора, за тези, на които традиционните отговори не са достатъчни, защото те не съдържат в себе си логичност, реалност и не кореспондират с истината.
3
30
Джулия
Джулия
06.03.2013 18:47
Аз съм сатанистка от 6 години.Вярвам както и служа на дявола.Незнам как но много пъти ми е помагал,следвам мрака,тъмнината,злото и т.н.т. и се надявам като умра да ида в ада.Дявола е всичко от което се нуждая и никой не може да ме обеди в обратното.Ще дойде време и злото ще царува само вярващите в дявола ще оцелеят.Не ме е срам от религията ми,нито от това което съм.
1
21
sibel
sibel
09.04.2015 20:58
Аз съм сатаниска от четири години...и ти си права един ден може би скоро злото ще покрие света и само ние ще останем...
0
5
Красимир
Красимир
28.01.2014 12:43
Слава на Сатаната!!! Слава на Луцифер!!!
3
11