Родовото проклятие е най-страшната черна магия

Родовото проклятие е най-страшната черна магия

Според маговете и различни биоенерготерапевти родовото проклятие е най-страшната черна магия, която може да сполети някого, а оттам и цялото му семейство.

Ако родовото проклятие не бъде отстранено навреме, то продължава нататък по веригата, като се предава на децата ни, а след това и на техните деца. Този вид черна магия може да се изчисти чрез молитви, които са най-ефкасната сила за въздействие срещу него.

Има няколко начина да се защитите превантивно срещу злата сила на родовото проклятие. Професионалните магове съветват да не чакате злото да ви застигне и да ви свари неподготвени, а да се презастраховате отрано срещу него.

Родовото проклятие е най-страшната черна магия

Това става отново помощта на биоенерготерапевт, който може да ви кодира късмет, сполука и здраве, както се изразяват астро маговете на техен жаргон.

Също така може да си направите забрани от уроки и различни проклятия, които няма да позволят те да ви застигнат. По този начин ще можете да се предпазите от лошите енергии и няма да се наложи постфактум да се отстраняват последствията на родовото проклятие.

Най-често родовите проклятия се правят от лоши хора, дори от магьосници, които използват своите свръхестествени сили, за да навредят на някого. Те привикват духове на хора от други светове, които се насочват към нарочените домове.

Огромен съюзник в лошите ръце и умове на такива хора, които искат да прокълнат нечия къща и фамилия, е водата и то доста често. Както е известно, водата има своя памет и в случая се използва като медиатор за лоша енергия.

Обикновено се изричат лоши думи, след което водата се излива в кафето на конкретния човек, което той пие у дома си. Тази магия е в състояние да причини само негативни и лоши неща, като болести, злополуки и нещастия.

Рейтинг

5 17
4 6
3 9
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (12)

Изпрати
Цецка
Цецка
10.11.2013 15:14
наред с всички ритуали, които правите,палете свещи на всякъде в дома,свещите са балансьори на енергията във вас и в дома,аз си взимам чаените ,те горят дълго и лесно за поставяне,ароматните са още по добри,те са убийци на лоша енергия и болести!!!????
5
2
avi
avi
10.06.2013 11:06
до момичето със заекването - обърни се към асоциацията по заекване тук: Познавам някои от тях, ще намериш помощ и съмишленици със сигурност
3
3
христианка
христианка
10.06.2013 09:21
Най-лесното и възможно от всеки е да почисти къщата си от лоши енергии-духове и др.Три вечери измийте пода на цялата къща с вода,оцет и камфоров спирт.Водата се изхвърля на улица,по която няма да минавате.Също така прекъдете поне 3 пъти цялата си къща с тамян или с някоя билка-салвия,пелин или др.
Хубаво е денят да Ви започва с молитвата Отче наш... и Богородичната молитва.Успех и Господ да е с Вас.
14
3
жоро
жоро
15.10.2012 16:54
аз заеквам от 3 годишна възразт ходили сме на сякакви екстрасенси логопеди и няма ефект мисля че имам някакво проклятие незнам какво е и дали имам. сега съм на 15 години и това ме мъчи мноогоо немога да живея така моля помогнете както можете кажете да отида някъде кадедо знаете че ште ми помогнат или някак умолявам ви ! ..
0
3
Роси Николова
Роси Николова
05.03.2014 10:01
Опитай с регресионна терапия.
0
0
габи
габи
05.05.2012 20:49
значи.. маика ми има две сестри.. преди години те са се омъжили но след това мъжете им са починали.. моят баща също почина когато бях на 7 години.. мисля че това е родово прокятие..
леля ми има втори мъж но тои получи инсулт и сега е трудно подвижен и трудно говори.. страх ме е за бъдещето ми
4
0
аз
аз
11.03.2012 11:17
Георги Бедников е ненадминат. Номер ЕДНО е в целия свят. Нямам обяснение но е факт.
1
5
Стефан
Стефан
04.12.2013 08:38
Бил съм при него....за 15 мин. - 30 лв. ,както и да е но в течение на времето разбрах чисто и просто че ме е преметнал като последния балък - нищо истинско няма в този човек! Освен че е бизнесмен - това е сигурно.
9
2
Виторио
Виторио
04.03.2012 21:15
Аз постоянно губя приятелите си ,нещастен съм .Сигурно имам влияния
1
3
nqma zna4enie
nqma zna4enie
11.11.2011 00:02
Скайп: jjedii1, ако може да помогна с нещо.
7
1