Все повече хора се хранят само със слънце
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Все повече хора се хранят само със слънце

Все повече хора се хранят само със слънце

Нина НордНина Норд
Джедай
788529
Енергия
Козметична Чанта за Пътуване
Препоръчано за теб:
Козметична Чанта за Пътуване
18.50 лв.
Виж ››

Един от първите хора, които се хранят само със слънце, е 64-годишният инженер от Индия Хира Ратан Манек. Преди няколко години пресата в света разтръби за човека, който е жив, без да яде.

Единственото, което индиецът слага в устата си, е преварена вода. Фактът, че той наистина не се храни с нищо, е бил потвърден многократно от различни екипи учени от цял свят.

Те наблюдавали инженера в продължение на цяла една година, през която той не ял нищо. В Русия най-известната жена, която се храни със слънце, е Зинаида Баранова. След като изгубва всичките си близки, тя се предава духом и я налягат заболявания.

Веднъж излязла от тежкото си психическо състояние Зинаида станала вегетарианка и се увлекла от духовните практики. Точно тогава тя решила да премине изцяло на слънчева енергия.

Светлина

Тя е убедена, че това е експеримент на висши сили. От десет години насам тя не хапва и залче и няма притеснения от това, че ще й се дояде нещо вкусно. Просто защото изобщо не усеща и мириса на храната, макар иначе да долавя аромата на всичко друго.

Според рускинята невидима сила просто е изключила вкусовите й рецептори. Тя отишла да се прегледа и се оказало, че организмът й се е подмладил с цели четиридесет години.

Руски физиолози са на мнение, че Баранова просто е преминала на ново ниво на съществуване – вибрационно. Но класическата медицина не е в състояние да го потвърди.

Според някои теории при това положение всеки орган си е изградил вибрационен двойник, който го зарежда с достатъчно енергия. Още през 1925 година руски учени прогнозирали, че човечеството трябва да усвои приемането на енергия от пространството, тъй като растенията и животните прогресивно ще намаляват.

Още по-рано, през 1880 г., руският учен Сергей Подолински доказва механичната необходимост от яденето на слънчева енергия. Според него човечеството трябва да се откаже от яденето на месо и растения и директно да се включи към Слънцето.

Други Светове

По този начин, твърдял ученият, човек ще се превърне в съвършена откъм термодинамичен смисъл машина. Австралийката Джасмухин доказва това на практика. Тя не е яла нищо вече цели девет години.

Джасмухин има разработена методика към спирането на храна, която трае 21 дни. Досега вече двама души са починали след неуспешния преход към хранене със слънчева енергия.

По неофициални данни броят на хората, които се хранят със слънчева енергия, постоянно расте – днес те наброяват към осем хиляди души. Според специалистите феноменът на храненето със слънце се вписва в източната медицина.

Според нея ние не усвояваме храни и напитки а жизнената енергия, която се намира в тях и се нарича прана. От тази гледна точка храненето със слънчева енергия е приемане на праната директно през кожата. Това е древна йогийска практика.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 5
4 5
3 1
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
ваня
ваня
27.02.2014 13:35
и аз искам да се свържа с хора които се хранят със слънцето, пишете ми моля ви, интересува ме всичко около храненето със слънце
0
3
Ивайло Ангелов
Ивайло Ангелов
09.02.2014 18:22
Имали някой в България, който е постигнал прана-храненето?
1
1
Александра
Александра
03.12.2013 19:10
пра ви са хората защо да харчим пари за храна като можем бесплатно
4
0
Sam
Sam
03.10.2013 23:04
Това си е решение. Повечето средства отиват за храна и консумативи. Ако не ги ползваш отпада нуждата и да работиш толкова много. Почиваш повече, разхождаш се повече и се наслаждаваш на живота. Ако според вас е живот да ядете всичко и да се бъхтите за това ядене - мерси.
4
1
някой
някой
19.09.2013 16:17
Скоро много от нас ще минат на фотосинтеза с тази мизерия и безработица!
4
0
rrrr
rrrr
18.04.2013 11:30
перковци! Колкото и да ми се иска да им вярвам , не се получава. А и да си спомним за Пеньо Пенев - бучка захар, с която е бил принуждаван/финансово/ да преживява период от време. Интересно, какво правят с парите си, които не харчат за храна, естествено не ползват хладилник и печка? Не виждам да живеят по-охолно...
1
5