Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Любопитно»Техники за материализиране на мечтите

Техники за материализиране на мечтите

материализиране на мечтите

Всички искаме да имаме някакви материални или нематериални придобивки. Някои от нас изобщо не са скромни в мечтите си – къща на брега на морето, луксозна кола, яхта, пътешествие до Малдивите, полет с балон, екскурзия до Индия, първо място в оспорвано състезание и какво ли още не.

Без значение колко големи, скъпи и на пръв поглед трудно осъществими са вашите желания, те могат по-бързо да се превърнат в реалност. Как? С помощта на няколко техники за материализиране на мечти.

Ето ги и тях!

Табло на мечтите

Много лесно за изпълнение, но и много ефективно. Снабдете се с дъска, която ще превърнете в табло на мечтите. Подходяща е коркова дъска или бяла дъска, които са досттатъчно леки и лесни за окачване на стената. Направете списък с вашите най-бленувани желания и помислете какво изображение отговаря на всяко от тях. След това намерете снимка, която най-добре изобразява мечтата ви.

Например – ако искате страхотна къща, открийте такава, каквато съвпада с вашата представа. Може да я изрежете от някое списание или да я издирите в интернет и да я принтирате. А също – ако имате уменията, да я нарисувате. Направете същото с всички ваши желания от списъка.

След това ги закачете с пинче върху таблото – заедно със списъка. Поглеждайте всеки ден към изображенията и си повтаряйте – „Това са моите материализирани мечти от бъдещето. Аз скоро ще ги притежавам! “. Ще се изненадате, че след време те ще започнат една по една да се реализират.

техники за материализиране на мечтите

Листче с желания

Формулирайте в съзнанието си много ясно и конкретно какво точно искате да получите. След това запишете желанието си на едно листче с ясната увереност, че то се сбъдва. Не пропускайте нито един детайл – например, ако искате да си купите кола, напишете точния модел, цвят и година.

Ако искате да получите висока оценка на изпит – запишете точното име на предмета, датата на изпита – ако я знаете, и желаната оценка. Постъпете така с най-важните си мечти. Добавете в листчето и някакъв срок, който сте склонни да дадете на желанието си, за да се изпълни – например месец, два, три. Оставете вълшебното листче на важно място, до което само вие имате достъп. От време на време си го прочитайте на глас.

Сутрешни и вечерни утвърждения

Едни от най-силните моменти в деня ни са тези, преди да заспим, както и тези, след като се събудим. Каквито и други мисли да се въртят в ума ви в тези периоди, опитайте се да присъедините към тях и няколко утвърждения, свързани с най-важните ви мечти.

Повтаряйте желанията си на лягане и на ставане по три пъти, като говорите в настояще време. Например – „Получавам мечтаната длъжност, получавам мечтаната длъжност, получавам мечтаната длъжност! “. Това е много силен и програмиращ живога метод.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest