Как да разбираме езика на Вселената?

Как да разбираме езика на Вселената?

Според астролога Гал Сасон Вселената ни изпраща посланията си и за всеки от нас е важно да отвори съзнанието си за това, което става наоколо.

Като разшифроваме скритите съобщения, ще разберем своето битие в истинската му дълбочина и същност и това ще подобри бъдещия ни живот.

Как да стане това?

Достатъчно е да обръщаме внимание на символите, които срещаме по пътя си, за да помогнем на щастливите случайности да се появяват по-често в живота ни.

Астрологът обяснява често в своите книги, че хората не успяват да сбъднат мечтите си и причините са няколко. Понякога не знаят какво точно искат да им се случи. Много честа практика е хората да искат неща, които всъщност изобщо не са им нужни. Затова неориентираните имат задачата първо да се научат да правят разлика между двете неща.

Друг важен елемент от системата на сбъдването е позитивната енергия. Ако желанието е свързано със светлите чувства, възможността да се сбъдне е доста по-голяма, отколкото негативните стремления.

Гал Сасон предлага на хората, които следват съветите му, просто упражнение за дишане, което може да им бъде помощник в стремежа да се отърсят от нещата, които не са им нужни и да се съсредоточат върху позитивните си мечти.

Как да разбираме езика на Вселената?

Упражнението се състои в поемане на въздух и после се брои до четири, после се изпуска бавно въздухът, като се брои обратно. През това време, когато се поема въздух, мисълта се фокусира върху желанието, към което се стремим. При издишване -върху това, от което искаме да се освободим.

Тези практики едва ли могат да донесат реална промяна в живота, но помагат да се изчистим от излишни мисли, да се фокусираме върху себе си, да съберем сили и желание в едно, за да преминем към реализиране на плановете си. Без реални планирани действия нито едно намерение няма шанс да се случи. С - или без участието на Вселената.

Духовни учители като Гал Сасон могат да помогнат да се насочим в правилната посока, да намерим собствената си пътечка в живота, учейки ни да различаваме мечтите от реалните си нужди и да търсим правилния път, за да постигнем целите си. Книгите му дават такава насока.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати