Екстрасенс: Извънземните са дошли на Земята след ядрена война на Марс

Марс

На Марс е имало ядрена война преди 1.5 милиона години. След нея много от жителите на червената планета са дошли на Земята. Това заяви нашумелият духовен учител Сал Ракели пред ТВ7.

Неговите екстрасенски заложби са известни в цял свят. От близо четиридесет години учителят, ясновидец и мистик изследва човешките възможности. Той се занимава още с йога, терапии и различни медитации.

Ясновидецът сподели някои факти и за бъдещето на страната ни. Той не скри, че има начин в България да настъпят и добри дни.

Българите ще живеят по-добре, когато първо променят себе си, а после поискат промяна и в политиците си, посъветва експертът по мистични въпроси.

Сал Ракели беше категоричен, че България е хубаво място, имащо дълбоки исторически корени. Той не пропусна да спомене, че тук са се родили значими учители като Петър Дънов. Ясновидецът коментира и икономическите трудности у нас. Той успокои, че кризата тук е както в целия свят. Тя е в нашето съзнание, посочи Ракели.

Извънземни

Той отбеляза, че за българина семейството е нещо много важно и хората могат да се обединят, за да се справят по-лесно с кризите, които предстоят.

Знам, че е трудно за много българи, но и в целия свят е така, успокои екстрасенсът.

Водещите на предаването попитаха духовния учител дали трябва да се страхуваме за нашето бъдеще. След този въпрос той категорично отсече, че страхът е единственото нещо, от което трябва да ни е страх. Според него ние трябва да преодоляваме своите страхове, за да преминем в следващ етап.

По думите му ние не трябва да упрекваме само политиците за живота, който имаме, тъй като те са отражение на самите нас.

Всеки трябва да промени нещо в себе си, за да види промяната в света, както казва Ганди. За да бъдем готови да преминем в следващото духовно ниво, трябва да предизвикаме нашите системи от вярвания, поясни още Ракели.

Сал коментира и образа на духовните водачи. Той ги определи като топки светлина, идващи от по-висши измерения. Според него те могат да дават адекватни съвети, тъй като не са въвлечени от земните проблеми.

Виж повече

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати