Sanovnik.bg»Статии»Загадки на древността»Мистериозната съдба на Жаклин Кенеди

Мистериозната съдба на Жаклин Кенеди

Жаклин Кенеди

Жаклин Бувие Кенеди Онасис, бляскавата съпруга с перфектна прическа, беше до мъжа си, Джон Кенеди, както по време на председателството, така и когато той беше застрелян.

Но след 1964 г., тя никога не е написала или говорила публично за нейния 10-годишен брак с Джон Кенеди, още повече за останалата част от живота си.

Има стотици книги, написани без нейното сътрудничество или каквато и да е документална основа, но въпреки това първата дама, Жаклин Кенеди, буди много въпроси около своята личност и до днес.

Всеизвестен факт е, че изисканата брюнетка е била обречена да изживее огромни трагедии в живота си. Години след смъртта й обаче се разбира, че известната съпруга на застреляния американски президент, всъщност е била предупреждавана, че съдбата не е благосклонна към нея.

Според близки приятели, няколко месеца преди фаталното пътуване на президентската двойка до Далас, Жаклин Кенеди е изявила желание да се срещне със специалист, който да й изготви индивидуален хороскоп. Действие, крайно нетипично за нейната ерудирана личност, но явно в пълен унисон с вътрешните й усещания, които не предвещават нищо добро.

Жаклин Кенеди Онасис

В изготвения хороскоп експертите видели т.нар. „критичен градус“, който бил заложен в основата на възходящия знак на картата й. Тоест, без самата Джаки да подозира, целият й живот е бил кармично обременен да привлича трагедии и кризисни ситуации. Според много хора, именно в това се крие разковничето за нейната обвързаност с Джон Кенеди – човек, обречен да загине твърде рано.

В личния хороскоп на президентската съпруга имало 5 планети, които се намирали в Осми дом, известен в астрологията като „Дом на смъртта”.

Дали заради това, или по друга причина, но бракът на Жаклин Кенеди с милиардера Аристотел Онасис също завършва трагично. Освен това, първата дама на Америка е изправена и пред друго житейско препятствие.

Тя трябва да преживее загубата на малкия си син Патрик, който е роден недоносен точно 3 месеца преди убийството на Джон Кенеди. Само 5 години след трагичната 1963 година пък е застрелян най-близкия приятел на Жаклин Кенеди, а именно братът на Джон – Робърт Кенеди.

Интересен факт е, че самата Джаки неведнъж е споменавала пред близки, че живее в постоянен страх, защото усеща смъртта около себе си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest