Гигантски кости открити в пещера в Бавария

Гигантски кости открити в пещера в Бавария

Даниел Фишер, военен фотограф на САЩ, преместен в контролнопропусквателния пункт на Обединения мултинационален център за подготовка, през ноември 2007 година се натъква на гигантски кости в пещерата Брайтенвинер, разположена в Бавария в близост до пункта.

"С двама мои приятели случайно открихме мистериозното място. Носехме видеокамера с нас и заснехме хилядите огромни кости, които по всяка вероятност са принадлежали на великани. Няколко пъти се връщахме в пещерата и гледахме многократно видеото. В крайна сметка решихме да се свържем с учени, които да обявят находката, след като се убедят в нейната истинност", пише Даниел Фишер на изследователя от Калифорния Патрик Кук.

Изследователят гледа филма и се свързва със фотографа за допълнителна информация, която той по-късно разкрива в шоуто Зона Х. Даниел Фишер не се спира случайно на Патрик Кук. През 2003 г. изследователят и екипът му се натъкват на записки, от далечната 1563 г., където се говори за планини от гигантски кости, натрупани в пещерата Брaйтенвинер.

Според записките от 1563 година, откритите останки са били многобройни и за да се влезне в пещерата се е наложило част от костите да бъдат преместени. "Те бяха изумително дълги, сякаш от измрели великани. Стигнахме и до свод, под който стоеше колосален череп, какъвто никой никога не бе виждал! ", разказва немецът преди 500 години.

Пещерата сега е труднодостъпна, тъй като е в зоната на военна тренировъчна база, но филмът може да бъде намерен свободно в интернет. Краткото клипче е поредно доказателство за предишните раси, населявали земите ни", разказва Кук. Досега той е проучил над 200 исторически описания на гиганти от целия свят. Събирал е информация от легенди, разкази, исторически хроники и летописи на инки, ацтеки и толтеки, индианци и аборигени, европейци, австралийци и азиатци.

Цяла "Книга за гигантите" съдържат и Кумрански свитъци от Мъртво море. Фрагменти от "Книга на Енох", която е част от свитъците, разказват как 200 ангели прелъстили "смъртните жени на човеците". От необичайните бракове израснало поколението на 14-метровите хора. Колосите в Библията също са многобройни, Най-известният от тях е Голиат.

През XIX в. в процеса на завладяване на Северна Америка кавалерията на САЩ влиза в битка с местно племе, чиито бойци се извисявали над З метра. След голямата сеч оцелелите от племето са преместени в резервати. Участващите генерали разказват, че избитите не са хора, защото са били прекалено високи, червеноскоси и са имали бяла кожа. Правителството издава заповед избитите да се натоварят да се пренесат в института "Смитсън" във Вашингтон. Архивите на института свидетелстват, че гигантските кости наистина са съхранявани в него.

В периода 1792 г. до 1965 г. археолозите не спират да изравят останки на гиганти в 16 американски щата. Според някои откриватели, титаните от Северна Америка достигали височина от 8 метра и прескачали без усилие бизони. Някои индиански племена си общували с тях.

В Агадир, Мароко, френски капитан открива пълен арсенал бойни оръжия - 500 брадви, тежащи над 15 кг. Бойците, които са носели тези брадви, са били поне 4 метра високи и са имали огромни ръце.

Интересен е и случаят, когато през далечната 692 г. група археолози отварят гробница близо до Ангерс, Франция. В нея открили скелет, дълъг 5, 5 метра.

Виж повече

Рейтинг

5 4
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Изпрати
Вяра
Вяра
22.10.2014 22:33
Е не се и съмнявам че има военна база сега там, няма да пускат кой да е, крие се умишлено и ни пълнят главите с глупости като маи и тем подобни племена покланящи се на дявола, вместо да ни дадат стойностна информация за нещо което е важно за човечеството!
1
0
lkjg
lkjg
18.07.2013 10:38
Няма как да се коментира в медиите, тъй като ще се докаже че светата Библия отново е права, последното нещо което искат "господарите" на този свят! Господ не е лъжец!
3
0
И.Марков
И.Марков
11.10.2012 01:26
А не е ли възможно,да са"емигранти" от Марс!?
Бягащи от настъпилия климатичен колапс там.
Тава би обяснило и ръста им(Марс има значително по-слаба гравитация от Земята)и постепенното им измиране и асимилиране от нас!
3
1
val9
val9
14.02.2012 21:07
Няма как да се коментират такива неща в днешно време въпреки че повече трябва да ни вълнува нашата история отколкото как всеки ден хората по цялата земята стават все по - бедни и как измират невинни заради глупостта на виновните! Темата е интересна, имайки в предвид, че аз лично, не харесвам историята като предмет. xDD
2
0
Иван
Иван
12.12.2011 19:00
Как да се коментират такива неща който не могат да се обяснят от "СЕРИОЗНИТЕ" учени. А всичко това за костите е видимо и се знае от хиляди хора и все едно го няма, а другите хиляди факти и открития който умишлено са укрити за тях какво да мислим ?
Така е човек за човека е просто един портфейл от който трябва да се вземат парите, без значение за здравеопазването му , благото и всичко останало
3
0
joro
joro
13.06.2011 13:12
Защо са пазели тайна от света, иначе може да са открили и други неща, които пазят в тайна! Иначе, щом глупавите американци се дават на някакви си араби, значи е ясна работата.
3
0
женя
женя
22.03.2011 09:36
Любопитно ми е защо не се дискутира темата за действително живелите великани в масовите медии ? Всичко това е много любопитно и вярвам, че е и интересно от научна гледна точка.
2
0