Сънища с части от лицето

Нос

Ако видите лицето си по-пълно насън, не се тревожете. Това означава, че ще ви споходят по-добри дни и вероятно ще се замогнете, или поне така сочат повечето тълкувания. А ето и какво издават сънищата за различните лицеви части.

Ако сънувате ушите си по-големи от обикновено, ще ви уважават повече и ще се вслушват в мнението ви. Ако обаче сте заможен човек, този елемент може да подсказва, че някой ще пусне слухове по ваш адрес. Ако ушите са красиви, мълвата ще е добра, но ако са безформени, очаквайте да злословят зад гърба ви. Ако докато спите, видите, че ушите ви са пълни с ушна кал, ще дочуете добри новини.

Ако се видите в съня си с удебелени и буйни вежди, не се тревожете. Очакват ви положителни моменти. За жените този сън обещава много плътски наслади и внимание от мъжката половина на човечеството.

Клюкарки

Но ако сънувате, че сте останали с косъмчета над очите, това може да означава, че някой ваш близък го грози смърт. За същото злощастие може да подсказва и сън, в който човек губи зрението си на двете очи. Ако пък изгуби зрението само на едното си око, бедата ще е по-малка.

Ако сънуващият е бездетен или самотен и види себе си с три или повече очи, това е добър знак. В първия случай той скоро ще се сдобие с рожба, а във втория – с любима.

Ако в съня си видите носа си красив и изящен, също ви очаква благополучие. Вероятно ще се сближите с влиятелни личности и ще си намерите по-доходоносна работа.

Ако страдате от заболяване и сънувате, че сте останали без обонятелен орган, това означава, че състоянието ви ще се влоши още повече. Ако сте здрав пък, предвещава, че в бъдеще ще се чувствате доста объркани и няма да знаете по кой път да поемете.

Видите ли се в съня си с изпъкнали и розови бузи, очаквайте радостни емоции. Ако обаче те са заслабнали и бледи, имайте готовност за беди.

Брада насън

Появата на гъста брада в съня е противоречива. Ако се яви в съзнанието на мъж, той ще има успехи в бъдещите си начинания. Ако обаче жена се види с окосмено лице, има опасност скоро да овдовее. Ако пък е вдовица и се види с брада, вероятно скоро ще се обвърже с друг мъж.

Тълкуванието на зъбите в съня е доста трудно, но обикновено падането им се свързва с беди. Ако човек, който дължи пари, види насън, че един от зъбите му е паднал, вероятно ще се наложи да върне заема си по-скоро от очакваното.

Езикът пък се счита за благоприятен символ, когато сънуващият не е затруднен да говори. Ако обаче е с вързан език, очакват го премеждия. Същото въздействие има и сън, в който се появява окосмен език. Това са най-честите тълкувания на сънища с части на лицето.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати