Сънища в петък срещу събота
Dreams on the Night of Friday Going into Saturday
sanovnik.bg»Статии»Сънища»Тълкуване на сънищата»Сънища в петък срещу събота

Сънища в петък срещу събота

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k1k
Сънуване

Какво сънувахте снощи? Сънищата в петък срещу събота се управляват от планетата Сатурн. Тя влияе върху съдбата ни и късмета ни, върху това дали ще ни провърви в работата и в любовта.

Чрез сънищата, които виждаме в нощта срещу събота, разбираме от какво трябва да се откажем и какво решение да вземем. В нощта срещу събота можем да видим фрагменти от своето бъдеще, както и от бъдещето на хора, които са важни за нас. Съдбоносните събития в сънищата срещу събота, имат както добро, така и лошо значение.

Ако след като се събудите, си спомняте приятни фрагменти от съня си, това означава, че неприятностите ще ви подминат, а желаните от вас цели ще бъдат постигнати без усилия.

Ако при събуждането си изпитвате неприятни чувства и си спомняте за негативни моменти от съня си, бъдете готови за това, че проблемите ви няма да се решат бързо.

Съновиденията срещу събота са следствие на нашите неотдавнашни постъпки в реалния живот. Ако сте сънували нещо наистина неприятно в нощта срещу събота, опитайте се да установите връзка между плашещите кошмари и реалните проблеми, които се опитвате да преодолеете.

Сънищаа в петък

Може кошмарите ви да са предизвикани от реалните проблеми, които ви тормозят през последните дни. Но може би точно в съня в нощта срещу събота ще откриете и правилното решение на проблемите.

Ако в нощта срещу събота сънят ви е бил черно-бял или ви е накарал да се чувствате тревожно или да усещате силен страх, през следващата седмица ви очакват сериозни неприятности.

Когато в съня си срещу събота видите висока ограда или бариера, това означава, че ви очакват трудно преодолими препятствия по пътя към целта, която преследвате.

Ако сънят ви в нощта срещу събота е бил приятен и сте сънували широки поляни или безкрайна водна шир, това означава, че всичко, което се опитвате да постигнете в близките времена, ще се осъществи.

Ако в нощта срещу събота сънувате свои близки роднини или приятели, които отдавна не сте виждали, потърсете ги в близките дни, тъй като най-вероятно те имат нужда от вашата помощ.

Вижте още интересни тълкувания на сънища.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
52
43
32
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Ameli Savova
Ameli Savova
23.12.2017 21:20
Колко се радвам сега! Винаги по-значителните сънища са в събота
0
0
Мари
Мари
14.06.2014 08:25
не си спомням какъв беше първия ми сън,но във втория (заспах отново) трябваше да ходя до София.тръгнах от една уличка около близкия паркинг и като я премивах вече бях там.в първата част мисля че бях на някакъв пазар.качих се на едно рампа и там един човек я поливаше с маркуч и ме попита как се казвам.отговорих му че няма нужда и си продължих.натам паметта ми не е много ясна - спомням си че майка ми дойде да ме вземе от ресторант може би.минахме през пазара и продължихме по пътя или релсите не знам.погледнах надясно - мрежа на която е окачен знак ,,Път от другата страна".тогава видях следи от кола които са присъщи за един черен път.не си спомням ясно но май имаше и гараж.после не знам как но се озовахме в някакъв небостъргач.имаше столчета като в летището и седнах майка ми също но от мое ляво.тогава се появиха две момиченца - едното с мургав тен дълга черна права коса и очи като на китаец и с бяла рокля,а другото - с къса руса коса тенът й почти абсолютно бял и май очите й бяха почти бели само един синкав цвят.и двете се подсмихваха (О.О).тогава се появи една жена може би майка им и почна да си говори с нея - накрая отидоха ,,да си вземат нещо за пиене" и ме оставиха сама.е почти сама.когато влязох в асансьора двете момичета дойдоха също.натиснах един етаж и тръгнахме нагоре.тогава очите на китайчето станаха чисто черни а на русото му пораснаха ангелски крила.тогава та извади нож и го заби отзад в кръста ми.не си спомням дали дори съм го произнесла но май казах ,,Защо?".после се събудих (не в съня).моля ви,кажете ако можете да разтълкувате този последващ-сън!сега страшно съм се наплашила!моооля ви ако можете да разтълкувате това пишете отговор но коментара ми мооооля! :(
12
0