Сънища за автомобили, пътища и транспорт

Коли насън

Сънищата за автомобили могат да бъдат символични и то в няколко различни насоки. Специалисти по въпроса насърчават хората да мислят за колата като за отражение на самите себе си. Автомобилът насън, от своя страна, може да бъде символ на „пътуването” или по-точно преминаването през живота.

За да научите какво означава сън с автомобил, то това зависи от няколко фактора: Кой е шофьорът в съня? Вие ли карате, или някой друг? Тази информация може да сочи към част от реалния живот, върху която трябва да се фокусирате. Тя показва начина, по който се отнасяте със себе си, и този, по който оставяте останалите да се отнасят с вас.

Сънищата за автомобили най-често означават, че желаете да притежавате такъв (ако разбира се все още не сте се сдобили). Сънуването, че шофирате прекалено бързо и безразсъдно се разглежда като предупреждение. Помислете за това, което ви се показва чрез колата и се опитайте да го свържете с живота си.

Колата в съня обикновено не може да се анализира като частен обект. Тя обикновено е част от по-цялостна картина. Въпреки това, тя може да бъде отправна точка, от която да се стигне до намирането на проблем в живота, с който трябва да се преборите.

Да видиш път или пътища в съня си, се отнася до чувството ви за посока в живота и това как преследвате целите си. Ако пътят е крив и неравен, това показва, че в бъдеще ще се сблъскате с много неуспехи и пречки, които ще застанат пред вас. Животът ви ще се преизпълни с неочаквани трудности.

Пътуване насън

Ако пътя е гладък и граничи с дървета и цветя, то ви чака стабилен напредък и изкачване по социалната стълбица. Ако пътят е прав и тесен, то това означава, че пътят към успеха върви по план.

Видиш ли непознат път в съня си, то това представлява пътя, по който не си се осмелил да поемеш. Предопределени сте за нещо ново и различно.

Ако нещо или някои заплашителен препречва пътя ви насън, то в живота ще се изправите пред доста сериозна и дори страшна опасност. Но не се плашете – трябва ви само силно самообладание, за да я преодолеете безпроблемно.

Когато сънуваш какъвто и да е транспорт, то това показва как може или как трябва да се държите в определена ситуации. Начинът, който използвате за придвижване за да пътувате в съня си, също е показателен. Той отразява подхода, който трябва да предприемете спрямо дадената ситуация в реалния живот.

Например – ако сънуваш лодка, то в реалния живот е най-добре да подходиш емоционално към трудностите и отношенията с околните. Ако ли обаче сънуваш самолет, е най-добре да използваш въображението си, във всичките му аспекти.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Мария Боева
Мария Боева
24.07.2013 14:25
много не ясна статия ,очаквах да са написани не само най-честите
1
2