sanovnik.bg»Статии»Сънища»Сънища за смърт

Сънища за смърт

Сънища за смърт

Сънищата за смърт не са лош знак. Това е знак за трансформация, за отмирането на нещо старо и разчистване на пътя за пристигането на нещо ново.

Ако сънувате покойник, това може да е знак, че отдавна не сте се сещали за вашите починали близки. Задължително е след такъв сън да посетите гробовете им или да запалите свещ за душите им.

Ако сънувате, че вие сте починали, това означава, че скоро в живота ви ще се появят нови възможности. Той ще се промени в положителна посока и то благодарение на хора, от които не сте го очаквали.

Ако видите насън как убиват някого, това означава, че някой се кани да направи магия на ваш близък човек. За да ги предпазите, налейте малко разтопено масло в тенджерка, поръсете го със сол и го покрийте със зелен плат.

На другия ден накъсайте плата на парченца и сложете по едно парченце пред вратата на всеки от близките ви. Ако умирате мъчително по време насън, това означава, че ще живеете дълго. Ако някой ви убива в съня ви, това означава, че някой друг ще получи изгода от вашите усилия.

Ако се давите по време на сън, това означава, че ви предстои щастлива промяна. Ако в съня си починете от инфаркт, това означава, че ви предстои голяма радост.

Ако сте отровени в съня си, ще ви навредят близки приятели. Ако сънувате, че ви погребват живи, това означава, че сте заплашени от голяма опасност.

Ако насън умрете и след това отново сте живи, това означава, че в най-скоро време ще получите новини, които очаквате отдавна.

Ако някой от близките ви умира в съня ви, това означава, че той ще има сериозни проблеми, от които можете да го предпазите вие.

Ако в съня си чуете гласа на мъртъв близък, това е знак за лоши новини. Ако насън говорите с мъртъв близък роднина, това е знак, че на работа не трябва да взимате необмислени решения.

Разговорите с мъртъвци в съня ви означават, че някой ваш близък има нужда от помощта ви, но не знае как да я поиска.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 3
4 6
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
г-н асенов
г-н асенов
06.05.2012 20:48
39 Рече им една притча: Може ли слепец слепеца да води? Не ще ли паднат и двамата в яма?
40 Ученикът не е по-горен от учителя си; а всеки ученик, когато се усъвършенствува ще бъде като учителя си.
41 И защо гледаш съчицата в окото на брата си, а не забелязваш гредата в твоето око?
42 Или как можеш да речеш на брата си: Брате, остави ме да извадя съчицата, която е в окото ти, когато ти сам не виждаш гредата, която е в твоето око? Лицемерецо! първо извади гредата от своето око, и тогава ще видиш ясно, за да извадиш съчицата, която е в братовото ти око.
43 Защото няма добро дърво, което дава лош плод, нито пък лошо дърво, което дава добър плод.
44 Понеже всяко дърво от своя плод се познава; защото не берат смокини от тръни, нито късат грозде от къпина.
45 Добрият човек от доброто съкровище на сърцето си изнася доброто; а злият човек от злото си съкровище изнася злото; защото от онова, което препълва сърцето му, говорят неговите уста.
46 И защо Ме зовете, Господи, Господи! и не вършите това, което казвам?
47 Всеки, който дохожда при Мене, и слуша Моите думи, и ги изпълнява, ще ви покажа на кого прилича.
48 Прилича на човек, който като построи къща, изкопа и задълбочи, и положи основа на канара; и когато стана наводнение, реката се устреми върху оная къща, но не можа да я поклати, защото беше здраво построена.
49 А който слуша и не изпълнява, прилича на човек, който е построил къща на земята, без основа; върху която се устреми реката, и на часа рухна; и срутването на оная къща беше голямо.
4
0