sanovnik.bg»Статии»Сънища»Сънища за скъпоценности

Сънища за скъпоценности

Сънища за скъпоценности

Ако в съня си видите скъпоценности, това означава, че в живота ви очакват удоволствие и богатство. Ако сънувате, че носите скъпоценности – ще получите повишение и удовлетворение на честолюбието си.

Ако някой друг носи скъпоценности в съня ви, значи, че известност очаква вас или някого от близките ви. Украсени със скъпоценности дрехи предвещават рядък късмет.

Наследство или много успешна сделка ще издигнат сънуващия такъв сън до най-високи сфери. Ако сънувате, че получаваш наследство от скъпоценности, материалното ви състояние значително ще се увеличи, но това няма да донесе удовлетворение.

Ако насън видите, че някой ви подарява скъпоценности, това трябва да се тълкува като знак, който ви дава съдбата, че съществува някаква заплаха за сегашното ви положение.

Сънища за скъпоценности

Ако млада жена в съня си види, че получава много скъпоценности, това предвещава много удоволствия и желан брак. Ако сънува, че загубва скъпоценности – ще срещне хора, които ще я вкарат в заблуда, използвайки суетата й.

Да намерите скъпоценности насън означава бърз и блестящ успех в неща, от които сте заинтересовани. Ако ги купувате насън, предвещава голям успех във важни дела и особено ако имат някаква връзка с любовта.

Ако жена сънува, че получава като подарък гердан, това е знак, че има любящ мъж и прекрасен и сигурен дом. Ако загубва гердан насън, означава, че ще й се наложи рано да изпита горчивината от тежка загуба.

Ако жена се види в съня си с красив гердан на врата, това предвещава големи почести за нея, в правотата на които може и да се съмнява. Ако сънува, че има няколко гривни на ръцете, означава, че ще има няколко коварен любовник.

Когато жена се види в съня си само с един пръстен, това означава, че мъжът, предназначен за нея е наоколо и трябва да се огледа да не го пропусне. Ако насън носи много пръстени, означава, че я очакват много ухажори.

Ако в съня има тиара, диадема или корона, значи ви очаква някакво повишение или голям успех. Ако украшението за глава пада или го губите, това предвещава неприятности в службата, загуба при сделка или друга важна загуба в служебен план.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати