Сънища за цветя

Книга за тълкуване на сънища

Ако видите букет полски цветя насън, ще се запознаете с нов човек, който ще стане вашият най-добър приятел. Ако правите сами красив букет, човек, който крие чувствата си към вас, ще ги разкрие.

Ако подарявате насън букет, това означава, че вашите усилия няма да бъдат оправдани и един от вашите най-добри приятели сериозно ще ви разочарова. Ако пред очите ви се разпилее букет, това свидетелства за краткотрайната ви любов.

Изхвърляте насън изсъхнал букет – ще се отървете от досаден познат. Ако в съня си откажете да приемете букет като подарък, значи скоро ще направите нещо, за което ще съжалявате.

Ако насън видите цъфнало мушкато, ваше важно желание ще се сбъдне в най-скоро време. Увяхналото мушкато означава, че ще се наложи да вложите повече старание, за да довършите започнатата работа.

Да усещате в съня си аромат на жасмин означава, че ви предстоят удоволствия, приятни развлечения, лекомислени постъпки, флирт и кокетство.

Момиче сънува

Ако късате цветовете на жасмин, гответе се за сблъсък с дребни неприятности. Цъфтящ жасминов храст предвещава благополучие в семейството.

Да видите момина сълза в съня си означава, че любимият ви човек няма да ви прости изневярата, с която в най-скоро време ще го изненадате. Ако събирате момини сълзи в съня си, в семейството ви ще има бебе.

Ако виждате момините сълзи във ваза, това означава, че ви очаква мимолетна радост, която ще бъде заменена от тъга. Ако усещате насън аромата на момини сълзи, това означава добри новини.

Ако в съня си видите цъфтяща мента, очаква ви нова любовна авантюра. Ако сънувате, че берете мента, скоро ще срещнете стар приятел, с който ще завържете романтична връзка.

Ако използвате ментата за направа на лекарство, внимавайте за здравословното си състояние. Да пиете чай от мента насън означава, че ще се поддадете на изкушение.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати