Сънища за храна

Кексчета

Да варите насън макарони предвещава голяма неприятност или бедност. Ако сварените от вас макарони са се залепили в едно голямо парче, очаква ви неприятност, която близък човек може да предотврати.

Да ядете макарони насън означава, че ви предстои да работите прекалено много, за да успеете да се справите с моментната ситуация, което никак не е лесно.

Творец, който сънува, че яде макарони, дълго ще трябва да работи, за да превърне идеята си в реалност. Ако ядете макароните с червен сос, това предрича препятствие по пътя към важни цели.

Ако видите насън разтопено масло или маргарин, това е предупреждение, че трудно ще превърнете мечтите си в реалност, защото нямате достатъчно упоритост за това.

Сънуване

Жена, която види разтопен маргарин или масло, да се готви за раздяла с любимия, и не по свое желание. Ако приготвяте тесто с масло или маргарин, това предрича благоприятна промяна.

Рязане на студено масло предвещава скандал с половинката, материални проблеми и разногласия, свързани с финансови проблеми.

Ако насън сте на ресторант и не можете да изберете от менюто нищо, защото има прекалено много ястия, очакват ви проблеми с близките ви роднини.

Ако дълго четете менюто насън, близки хора ще ви изненадат приятно. Момиче, което види такъв сън, може да очаква мъжа на живота си. Ако вие съставяте меню за гала обяд, това издава вашата тревога за бъдещето.

Ако видите насън десерт, това означава, че в семейството ви ще цари мир и любов. Ако ядете десерт в съня си, трябва да откажете среща с колеги, която ви предстои, защото там ще се случи нещо неприятно.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати