sanovnik.bg»Статии»Сънища»Тълкуване на сънищата»Сънища за пророци и мъдреци

Сънища за пророци и мъдреци

Сънища за пророци и мъдреци

Много често в сънищата ни се появяват причудливи вълшебници, наставници, духовни учители, вещици, гадателки, ангели-хранители или знахарки. Това са образи, въплъщаващи в себе си мъдростта, скритото познание и необикновените сили. Как да тълкуваме сънищата за пророци и мъдреци?

Духовните наставници се появяват в сънищата ни, за да ни вдъхнат кураж и да ни подскажат, че сме на прав път или да ни покажат, че грешим и трябва да преосмислим поведението си. Редно е да помислим и за други варианти.

Тяхната поява може да излекува тялото ни и да пречисти душата ни, но и да ни отвори очите за истини, които не са много приятни.

Мъдрецът в съня ни може да ни окуражава или порицава - тълкуването в зависимост от останалите обстоятелства на съня.

Във всеки случай фигурата му не може да се сбърка, защото той се усеща като по-висш разум с опит и ярко присъствие. Същото въздействие в съновиденията могат да имат и други авторитетни лице като лекар, свещеник, баба, лечителка, професор, баща, дядо. Веднага се усеща, че този човек заема главна роля в нощните видения и трябва да се вслушаме в напътствията му и да не ги пренебрегваме.

Сън за свещеник

Мъдреците владеят тайните на живота. С блага дума те ще ви окуражат и ще ви покажат, че постъпвате правилно, но трябва да сте по-уверени в себе си и да не се страхувате. Съветите им са безценни.

Емоциите, които преживявате по време на съня си, ще ви подскажат и смисъла на видението. Свържете ги с реалния си живот и ще намерите отговорите. Те ще ви помогнат в постигането на хармония, щастие и благополучие, както и в пълното себепознание и опознаване на семейството ви.

Когато сънуваме мъдрец, трябва да се вслушваме по-сериозно и в препоръките на хората около себе си, независимо че чуждото мнение не ни вълнува толкова. Това е полезно умение особено ако се намираме на кръстопът.

Това е момент, в който опита на другите може да ви е много полезен и е добре се вслушате в него. Приемете съветите, дори и да не са само похвали, но и градивна критика.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати