sanovnik.bg»Статии»Сънища»Тълкуване на сънищата»Какво означава сън с риба?

Какво означава сън с риба?

сънуване на риба

Рибата е свещен символ за християнството, неслучайно е спомената в Библията чрез истории. Специално значение на рибата се разглежда от древните египтяни, индианците и китайците.

Тя представлява духовното развитие на човек и връзката му с природата. Когато рибата е жива, тя вещае късмет и високи постижения. Но тълкуването на сънища с риби може да е различно според специфичните ситуации. Нека видим какво означава сън с риба според някои стари тълкувания!

Ако сънувате риба, която плува,  означава, че в живота ви ще се решат определени ситуации, ще получите нов шанс да докажете нещо и ще бъдете подпомогнати от околните. Жените, които имат този сън с риба, могат да забременеят. 

От друга страна, този сън ви подтиква да медитирате и да сте по-спокойни. Вие сте човек, който живее в екзистенциални драми, опитвайки се да открие абсолютната истина. Опитайте да не се палите толкова много от проблемите. Напомняйте си по-често, че всички ние сме малки прашинки от нещо много по-голямо. Няма нужда да се втренчвате в дребните трудности. Погледнете ситуацията отстрани, за да осъзнаете нейната елементарност.

Ако сънувате, че ловите риба, това означава, че в действителност ви предстои да изживеете красива любовна история. Ще привлечете човек, когото отдавна сте искали. В същото време сънят символизира късмет и успех в определена област.

Ако се видите, че сте на риболов, това означава, че всъщност имате някакви планове, които се борите да реализирате. Ако обаче не виждате или не хващате риба, това не е добър знак, а предсказание за болести и загуби.

Ако сънувате, че ядете риба, това означава, че наистина се нуждаете от духовно подхранване. Не ви удовлетворяват социалните ви контакти. Имате нужда да общувате с по-начетени хора, както и вие самите изпитвате жажда за по-голямо просветление и образоване.

риба насън

Ако сънувате готвене на риба, това означава, че преминавате през силна духовна еволюция и правите всичко възможно, за да достигнете по-напреднало ниво.

Ако видите, че чистите риба, това означава, че в действителност се криете зад маска за да бъдете приети от другите. Всичко ще се обърне срещу вас един ден и тогава ще се почувствате задушени, и няма да намерите пътя към себе си. Приемете и обичайте себе си такъв, какъвто сте и се обграждайте само с хора, които ви заслужават и ценят. Не се опитвайте да промените себе си заради другите!

Ако сънувате ранена риба, това означава, че ще изпаднете в беда или нещастие.

Ако сънувате, че убивате риба, означава, че в действителност ще победите враговете си и ще излезете победител от спор на работното място.

Ако сънувате мъртва риба, трябва да се грижите повече за себе си. Не се смята за добър сън.

Рибените люспи в съня предвещават радостта и изобилието, но и добрите новини.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати