Значение и интерпретация на шимпанзето в сънищата

шимпанзето в сънищата

Шимпанзетата са като клоуни - изобретателни, игриви, находчиви и търсещи любовта на останалите от обществото си.

Когато едно шимпанзе се появи в сънищата ви, това означава, че може да се наложи да приемете някои от тези негови характеристики.

От друга страна, ако вашия характер включва твърде много от тях, ще се наложи да станете по-въздържани в това отношение.

Тъй като шимпанзетата са мошеници, обикновено без злоба, триковете и държанието им могат да имат непредвидени последици и да причинят смущение.

Шимпанзе насън

Това може да е съобщението, което носи образът на шимпанзето. Или е възможно да означава, че имате хора в живота си, които тайно се опитват да саботират всичко, което се опитвате да постигнете.

Кой около вас е злобен? Кой се радва, когато вкарва други в неприятности и ги гледа как се мъчат? Вие ли сте това или някой близък? Пазете се от предателство от приятел, ако в съня си храните шимпанзе.

Сънищата, в които шимпанзетата се люлеят на лияни в собствената си среда означават, че някаква беда ще ви сполети причинена от някой по-млад от вас. Може да е заради някакви семейни проблеми, които сте си мислили, че сте разрешили.

Когато шимпанзе пресича пътя ви е, за да ви напомни как да комуникирате с другите и света около себе си. Търсете разговор с другите, а не го изисквайте или принуждайвате.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати