Как да тълкуваме сънищата за пръстени

Пръстен в съня, може да е добър знак

Ако в съня си се видите с пръстен, това означава, че ви предстоят нови начинания, в които ще имате успех. Счупен пръстен, от своя страна, вещае спорове и нещастия в брака.

Ако момиче сънува предложение за брак с пръстен, значи притесненията му, свързани с партньора му, са минало, тъй като оттук нататък той напълно ще се посвети на общото им настояще и бъдеще.

Ако ви се присънят халки, очаквайте успехи в любовта, може би дори нови запознанства. Ако сте във връзка, се пригответе тя да стане още по-сериозно. Това съновидение символизира обич, клетва, лоялност.

Ако в съня си поставяте пръстен на ръката на любимия човек, значи сте готови да го обичате цял живот. Вие може да се закълнете във вечна вярност и любов.

Видите ли насън непознат да ви слага пръстен, стари проблеми ще намерят решение. Но помощта ще дойде от неочаквано място.

Ако в съня си не желаете да сложите пръстен, в реалния живот имате любовни проблеми. Вероятно мамите партньора си или не го обичате достатъчно. Нямате му доверие и не желаете да се обвързвате сериозно с него.

Ако ви се присъни пръстен да пада от ръката ви, ви очаква неприятна изненада. Предателство от любим човек, приятел или роднина.

Когато тълкувате сънища с пръстени, има значение и от какъв материал са изработени те. Ако бижуто е скъпо, с голям камък или впечатляваща позлата, то вероятно ще имате огромен късмет в любовта или в работата.

Ако сънувате брачни халки, на късмет е

Такъв сън предвещава да се сродите с партньор, който ще ви боготвори като знатна особа. Или пък ще срещнете страхотни съдружници в бизнеса и ще преуспеете.

Пръстен с необикновена форма, цвят или декорация може да подсказва за някакво предстоящо чудо в живота ви. Сън с подобен магьоснически пръстен пръстен може да е последван от отключване на специални ваши заложби, който до този момент са останали скрити за вас и близките ви.

Понякога пръстен в съновидение може да предсказва и конфликти. Така например, ако омъжена или сгодена дама сънува, че е загубила пръстена си, е много вероятно да има трудности във връзката. Надвиснали са тъмни облаци над нея и тя трябва по-бързо да ги прогони далеч.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати