Sanovnik.bg»Статии»Астрология»Зодии»Трите типажа зодия Лъв, които може да срещнете

Трите типажа зодия Лъв, които може да срещнете

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k732
2 от 3 Снимки

2. Щедрият закрилник


Този тип Лъв обича да влиза в ролята на герой и да защитава по-слабите. Може да прояви щедрост в материален план, като осигури пари и вещи за хора, които не могат да си ги позволят, или пък се затъпи за човек, който е нападнат от тълпата. Тези Лъвове винаги ще се стремят да закрилят както семейството и близките си, така и непознати, които са изпаднали в неизгодна позиция. В негово лице имате надежден съюзник, но ако не проявявате благодарността си достатъчно често, ще ви изхвърли от списъка си с познати.

В астрологията Лъвовете са описвани като креативни, забавни и щедри хора, които са родени да ви показват веселата страна на живота. В галерията ни обаче може да видите какви са различните типажи на тази зодия.

Лъвовете са покровителствани от Слънцето и по тази причина представителите на зодията или асцендента обичат блясъка и славата. Държат да са популярни, хората да ги разпознават на улицата и непрекъснато да бъдат център на внимание.

Могат да бъдат най-ценните ви приятели, но ако се отнесете с неуважение и неблагодарност към тях, ще ви разкъсат като истински лъв.

Разбира се, не всички Лъвове са напълно еднакви. Нюансите между различните личности съществуват, но повечето се групират в три отделни типа. В галерията ни може да разберете кои са те.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
52
42
31
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати