sanovnik.bg»Статии»Астрология»Ретроградност на планетите»Очаква ни Розова Луна в края на април

Очаква ни Розова Луна в края на април

Розово пълнолуние

СледСинята Луна през март през април ще сме свидетели на т.нар. Розово Пълнолуние. Пълната Луна този месец ще е на 30 април в 4 часа сутринта.

Но хората, които очакват естествения ни спътник да бъде обагрен в бебешкорозово, ще бъдат разочаровани, защото понятието Розова Луна е по-скоро символично.

По този начин се нарича първото Пълнолуние през месец април. Използва се думата розова, тъй като точно по това време цъфти яркорозовото цвете флорекс.

Розова луна

Пълнолунието се нарича още Треварско, Яйцето и Рабарско Пълнолуние, а според някои легенди пълната Луна през април има някои мистични способности.

Освен че символизира пролетта по Розова Луна се правят и ритуали за ново начало. Най-често срещаният е да изхвърлите всичко старо и ненужно от дома си, като освободите място за нещо ново.

Може и да запишете на лист хартия желанията, които искате да се изпълнят до края на годината. Розовото Пълнолуние се определя и като отличен период да започнете нещо ново.

Писане на желания

В такъв ден е позволено да сложим розовите си очила и да гледаме по-позитивно на живота, като забравим за грижите и мечтаем смело за бъдещето.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати