Съботата се намира под влияние на Сатурн! Вижте препоръките за деня

Съботата се намира под влияние на Сатурн! Вижте препоръките за деня

В астрологията Сатурн се приема за кармина планета – тази, която отговоря за разплатата на извършените от нас дела. Денят, който покровителства, е събота, като това е подходящ момент, за да обърнем внимание на определени въпроси.

Сатурн е планетата, която във физически план отговаря за зъбите, костите, ноктите, ставите и гръбначния стълб. Въпреки че е сериозен, скован и следващ стриктно правилата, той има и много положителни страни.

Планетата може да е много духовна, изразявайки качества като справедливост, мъдрост, отговорност, търпение, надеждност и дисциплинираност.

Препоръките за деня, управляван от Сатурн, са да обърнем внимание на материалните дела, особено на онези, които могат да повишат комфорта ни и да ни отворят възможности за повече пари.

Денят е подходящ да направите ревизия на седмицата – какво успяхте и не успяхте да направите. Време е също да успокоите ума си, да се отпуснете и да забавите темпото.

Съботата се намира под влияние на Сатурн! Вижте препоръките за деня

Съботата е подходяща и да изхвърлите всичко старо и ненужно от дома си. Помислете кой може да има полза от вещите, които вече не използвате.

Денят трябва да се използва, за да развиваме в себе си търпение и последователност. Това означава да приемате случващото се хладнокръвно и да гледате на него като на възможност за развитие, а не като наказание.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати