sanovnik.bg»Статии»Астрология»Зодии»Тъмната страна на зодия Рак

Тъмната страна на зодия Рак

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k884
Тъмната страна на зодия Рак

Всеки знак може да се изявява по позитивен и негативен път и макар че предпочитаме да ни свързват основно с положителната страна на зодията ни, тя има и своята тъмна страна.

Тъмната страна на зодия Рак се появява, когато той не вярва в себе си, когато смята, че способностите му не са достатъчни, за да се справя сам и приема ролята на жертва, която бяга от отговорност.

Но ако все пак реши да действа, вместо непрекъснато да се крие, защото го е страх от живота, започва да недоволства, да се оплаква през една минута или ако е сред близки, да реве през една минута.

Чувства се слаб и не знае как да се справи със силните си емоции, заради което се превръща в бебе, което не може и една крачка да направи, без някой да го държи за ръка и да му бърше сополите.

Ниското проявление на зодия Рак има навика да се залепи като пиявица за някой и да му прехвърли цялата отговорност за личното си щастие, като непрекъснато го обвинява, щом се почувства зле.

Тъмната страна на зодия Рак

Когато тъмната страна на зодия Рак излезе наяве той трудно напуска връзки, които видимо не вървят на никъде. Предпочита да се оплаква и да има виновен за неговите неуспехи.

Със сълзи и мрънкане се опитва да манипулира емоционално хората около себе си. Ще се разплаче или ще направи така, че някой да се почувства виновен, за да получи това, което иска.

От друга страна, ниското проявление на зодия Рак може да заеме точно обратната роля – да е човекът, който се грижи за всеки друг, освен за себе си.

Не обръща внимание на външния си вид, на личните си мечти, а концентрира цялата си енергия към околните, като се стреми да ги контролира и манипулира чрез всичко, което прави за тях.

Тъмната страна на зодия Рак иска да държи на каишка хората около себе си и макар че прави различни услуги, след това очаква да му се върнат и се държи дори с най-близките си все едно са му длъжни.

Поставя своите лични желания и чувства на пиедестал, а ако някой му се опълчи, отново заема ролята на жертва, започвайки да реве и да се оплаква от нещастната си съдба.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати