sanovnik.bg»Статии»Астрология»Хороскопи»Ромски хороскоп – най-точният в света

Ромски хороскоп – най-точният в света

Ромски хороскоп

Ромите, наричани още цигани, определено са едни от най-мистичните и древни народи. Ритуалите и практиките им и до ден днешен остават забулени в мистерия. Малцина знаят, че ромският етнос има своя собствена зодиакална система.

Циганският хороскоп, по подобие на останалите хороскопи в света, определя съдбата и основните характеристики на човека според датата му на раждане. В него има 12 зодии, всяка от които обхваща определен период от време. Ето го и него:

Чаша (21 януари - 19 февруари)

Хората, родени под този зодиакален знак са крайно нерешителни. Преди да предприемат каквото и да било, те дълго размишляват. Дори все пак да започнат нещо, те често оставят нещата недовършени и то въпреки вродените си оригиналност и креативност. Основна цел в живота им е да направят околните щастливи и успяват, благодарение на чувството си за хармония. Изкарват много, но харчат дори още повече.

Качулка (20 февруари – 20 март)

Една изключително сериозна, спокойна и крайно недоверчива зодия. През живота си се радват на искрени и предани приятели, които им помагат във всеки един момент, дори без да са молели за това. В живота си често попадат във финансови затруднения, за които намират бързи решения благодарение на своето трудолюбие и изобретателност. Предприемчиви и решителни, те се чувстват най-добре на тишина и спокойствие. Падат си по физическата активност.

Кинжал (21 март-20 април)

Ромски хороскоп

Тук са събрани всички практици. Те не губят време по заобиколните пътища и винаги крачат право към целта си. Представителите на зодия Кинжал имат силно изразена интуиция и лесно изкарват парите си. Конкуренцията, независимо под каква форма, вади най-доброто от тях. Понякога следват целите си импулсивно, а друг път – агресивно.

Венец (21 април-20 май)

Хората от зодия Венец обожават комфорта и разкоша. Те са убедени, че всичко хубаво в живота е създадено и предназначено именно за тях. В същото време обаче някой друг трябва да им го подсигури, защото личните си финанси кътат за черни дни. А тази зодия определено може да е настойчива. Упорити и инатливи, те предизвикват повече възхищение, отколкото раздразнение у околните. Когато впрегнат личната си енергия и решителност, това води до личностно израстване и големи успехи. Най-често се изявяват в сферите на модата, рекламата, медиите и развлеченията. Лесно се превръщат в работохолици.

Свещник (21 май-20 юни)

Една изключително социална зодия, която държи на приятелството, дружбата и запознанствата. Добри по душа, те са едни топли човечета, които бързо се превръщат в любимци на всички. Типични за тях са щедростта и безкористните дела, които вършат, без да се хвалят излишно. Умни и разумни, те са пример за околните. Харчат пари, само ако имат заделени. Понякога рискуват да се превърнат в скъперници. Препоръчително е да се занимават със спорт, защото са застрашени от напълняване.

Колело (21 юни-21 юли)

Емоционални и импулсивни, хората от зодия Колело могат да бъдат определени като нестабилни. Деликатната им чувствителност може да се превърне в отрицателна черта от характера им, като прекалена ранимост например. Податливи на мечти и сънища, те често изоставят практичните действия на заден план. Една от характерните им черти е това, че са едни мълчаливи защитници и пазители. Дисциплинирани и концентрирани, те се превръщат в едни от най-добрите лидери. Препоръчително е да редуват работата с почивка.

Звезда (22 юли-22 август)

Пленяващи и очарователни, целият свят гледа прави в тях, а те сияят. Хората от зодия Звезда съществуват по един магнетичен начин и се възползват максимално от великолепието на собственото си сияние. Галеници на съдбата, успехът ги следва по петите. Те искат винаги да са блестящи във всичко, с което се захванат. Но дори да не си мръднат пръста, незнайно как – отново успяват.

Камбана (23 август-22 септември)

Естествено надарени с нежност и доброта, родените в този период са изключителни трудолюбиви и отговорни. Те по правило заемат сериозно място в обществото. Освен това те се славят с рядката способност внимателно да изслушват събеседника си и да правят критични забележки в конструктивна форма. Понякога обаче се увличат и стават прекалено взискателни. Парите им дават увереност и ги преследват системно и целенасочено. Природно сърдечни, добротата при тях върви ръка за ръка със здравето.

Монета ( 22 септември-22 октомври)

Истински очарователни, представителите на тази зодия имат завидни умения в комуникацията с околните. Когато в живота си имат проблем, те го разрешават с позитивна енергия и винаги споделят хубавото си настроение с другите. Благоразумни и винаги рационални, те винаги търсят духовната връзка с околните. Освен това са особено внимателни в това как изглеждат и как се обличат, защото винаги искат да създават добро впечатление у околните. Делови и предприемчиви, те имат особено засилено чувство за справедливост. Стремят се към здравето с всички възможни средства.

Сабя (23 октомври-21 ноември)

В миналото, когато при циганите приключвал подрастващият период, им е връчвана сабя. Тя се свързва със смъртта на миналото и началото на нещо ново. Този уред в боя е символ на изострена бдителност и възприемчивост. Родените под този знак са мистериозни и силни хора. Нравът им е твърд и сякаш никой не може да ги победи. В околните предизвикват уважение и почит. Надарени с аналитичен ум, те са силно възприемчиви и забелязват и най-малките детайли във всяка една ситуация.

Брадва (22 ноемви-21 декември)

Ромски хороскоп

Тези хора определено обичат риска. Търсачи на силни усещания, хората от зодия Брадва са изключително уверени в себе си. Те смело посрещат всеки нов ден. Първоцел в живота им е свободата на всички нива. Надарени са с бърз ум и съобразителност. Тяхната комбинация определено носи добри резултати. Те не се притесняват от нищо и никого и се чувстват леко и непринудено във всяка ситуация и във всяка компания. Околните им имат доверие и винаги се съветват с тях за финансовите въпроси. Понякога се увличат и забравят за себе си в името на другите.

Подкова ( 2 декември-20 януари)

Тяхната дарба се крие в ентусиазма, който на моменти минава всички граници на нормалното. Характерен за тях е високият интензитет на чувствата. Те са надеждни приятели, винаги готови да помогнат в нужда. Упорито се стремят към съвършенството във всяко едно отношение. По правило безстрашни и дръзки хора, те са готови на много неща и способни да поемат всеки риск в живота. На моменти животът им дава много, но в други – им отнема дори още повече. Отговорни и успешни, те винаги заемат високи постове, които на моменти могат да вземат здравето им. Контактът с природата им действа лечебно./undefined

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
52
40
30
20
11
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Роберт Стайков
Циганите или наричани още мангали нямат нищо.Тази измислица е такава лъжа ,ч е и дърта циганка ще ти завиди пламено.
1
1
Viktor Inox
Viktor Inox
05.01.2019 00:36
Чай шукарие :)
3
1