Вълшебно Новолуние в Риби – днес се сбъдват желания

Вълшебно Новолуние в Риби – днес се сбъдват желания

Новолуние

В 15.13 минути днес, 17 март, настъпва Новолунието в Риби, което ще сбъдне всички желания от сферата на водната зодия, стига да ги запишете на лист хартия до 48 часа след началото на Новолунието.

Днес ще се сбъдват всички желания, свързани със сънища, прошка, въображение, състрадание, духовно израстване, интуиция, умиротворение и алтруизъм.

Най-силни са първите 8 часа от Новолунието и тогава може да запишете до 10 желания на лист хартия, свързани с някоя от сферите на зодия Риби. При оформянето на желанието е важно и да споменете периода, до който искате то да се осъществи.

Необходимо е да помним още, че желанията ни трябва да засягат единствено собствения ни живот. Опитвайки се да влияем върху пътя на други хора, няма да постигнем това, което сме си пожелали.

Зодия Риби

Правилно записани желания са например: Искам въображението ми от днес да бъде по-богато и да ми дави повече добри идеи; Искам с лекота да простя на хората, които ме разочароваха и нараниха до края на тази седмица. Искам до края на годината интуицията ми да ме насочва в правилната посока;

Днешното Новолуние ще ни накара да мечтаем, но и да се сбогуваме с онези илюзии, които няма да се осъществят. Огледайте добре настоящето си и се простете с това, за което отдавна сте наясно, че няма да се сбъдне.

Вслушайте се във вътрешния си глас и направете това, което ви подсказва, дори да е нестандартно и предизвикателно.

Хората с творчески професии днес ще имат успешен ден, защото въображението им ще работи на пълни обороти и по-лесно ще реализират идеите си.

Денят е подходящ още за медитация, йога и други дейности, с които ще засилите духовната си страна. Днес по-ясно ще разбирате знаците на Вселената и може да стигнете до важни житейски прозрения.

Рейтинг

5 1
4 4
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати