Пълнолуние в Овен – какво ви очаква днес
Full Moon in Aries - What Will Happen Today
sanovnik.bg»Статии»Астрология»Ретроградност на планетите»Пълнолуние в Овен – какво ви очаква днес

Пълнолуние в Овен – какво ви очаква днес

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k884
Пълнолуние

На 2 октомври в 00.06 през нощта фазата на Пълнолуние огря в огнения Овен. Това ще направи деня пълен с ентусиазъм, енергия и ще накара повечето хора да са по-амбициозни.

Луната днес ще ви подкрепя при планиране на пътувания, разговори с началници, стартиране на нови проекти, излети сред природата. В никакъв случай обаче не трябва да спорите, да избухвате, да бъдете егоисти или да правите крупни инвестиции.

Пълнолунието през месеца е времето, в което получаваме плодовете от досегашните си усилия. Дали ще бъдете удовлетворени или разочаровани през днешния ден зависи изцяло от вашите усилия през последните седмици.

Фазата на Луната в Овен ще ни предизвика да изоставим безсмисления си товар, да оставим отговорностите, които не ни харесват, да избягаме от скуката и да бъдем по-естествени и открити.

Успехи ще имат дипломатите и хората, които гледат по-толерантно на чуждата гледна точка. По-настъпателните и груби хора ще страдат от повече напрежение през деня.

Участвайте на различни събирания и се стремете да създавате повече контакти през днешния ден. Така могат да се сбъднат някои от старите ви мечти.

Овен

Днешната фаза на Луната ясно ще ви покаже кои сфери от живота ви се нуждаят от силна промяна – семейство, работа, дом. Може да се появят проблеми от миналото, за които се забравили и които е крайно време да решите.

Една от възможностите на днешния ден е да откриете баланса между собствените си нужди и тези на другите.

Възможно е днес да сте по-емоционални от обикновено. Спокойно се оставете на чувствата си, без да потискате вътрешните си подбуди. Днес може да и водят инстинктите и първичните реакции.

Овенът ще ви провокира да действате, да поемате нови инициативи, да завладявате нови територии. За някои това ще е придружено с много несигурност относно бъдещето и трудности.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
33
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати