Какъв е характерът ни според хороскопа на викингите

Усмивка

Хороскопът на викингите е свързан с боговете от скандинавската митология. Смята се, че всеки един от боговете управлява съдбата на един човек, като богът управител се определят от периода ни на раждане.

Родените от 21 януари до 19 февруари – подвластни на бог Вали

Родените през този период са много целенасочени, постоянни и не биха се спрели пред нищо, докато не достигнат целта си. Подвластните на бог Вали са големи кариеристи и биха загърбили дори най-близките си заради кариерата.

Родените от 20 февруари до 20 март – подвластни на богинята Сага

Книга

Представителите на този зодия за големи домошари и предпочитат домашния уют със семейството пред шумните празненства. Родените през този период са склонни да поставят желанията на другите пред своите собствени.

Родените от 21 март до 19 април – подвластни на бог Один

Подобно на властния скандинавски бог, родените през този период са лидери, които не се спират пред нищо, за да достигнат целта си. Сред негативните черти на представителите на тази зодия са избухливостта и агресията.

Родените от 20 април до 19 май – подвластни на богинята Скади

Представителите на тази зодия са много несговорчиви и доста често проявяват голям инат. Подвластните на богинята Скади не умеят да правят компромиси.

Проблеми

Родените от 20 май до 20 юни – подвластни на бог Балдер

Родените под този знак търсят справедливостта и за нея са готови на всичко. Родените през този период са много сръчни и с доста приветлив характер.

Родените от 21 юни до 22 юли – подвластни на бог Хеймдал

Според хороскопа на викингите, родените през този период са идеалните дипломати. Те с лекота могат да разрешават спорове и караници без агресивни действия.

Родените от 23 юли до 21 август – подвластни на богинята Фрея

В скандинавската митология Фрея е била богинята на красотата, заради което се смята, че родените през този период са много привлекателни и чаровни. Те са много общителни и намират обща тема с всеки.

Родените от 22 август до 22 септември – подвластни на бог Форсети

Телефон

Представителите на тази зодия са много коректни и верни хора. Те прекратяват връзката си с всеки, който се опита да ги измами.

Родените от 23 септември до 22 октомври – подвластни на бог Ньорд

Родените през този период много обичат да пътуват и трудно се задържат на едно място. Те са спортни натури, които се придържат към здравословния начин на живот.

Родените от 23 октомври до 21 ноември – подвластни на бог Видар

В скандинавската митология Видар е бодът на отмъщението, който се славел с много суров характер. За тези хора се казва, че могат да бъдат верни приятели, но ако ги нараните, ще ви отмъстят жестоко.

Родените от 22 ноември до 21 декември – подвластни на бог Ул

Родените под този знак много обичат природата и пътуванията. Представителите на тази зодия участват в различни благотворителни инициативи.

Родените от 22 декември до 20 януари – подвластни на бог Фрей

В скандинавската митология Фрей е богът на земеделието и за родените през този период се смята, че са много трудолюбиви. Представителите на тази зодия предпочитат уединението.

Виж повече

Рейтинг

5 6
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
.,.,.
.,.,.
15.06.2014 18:03
за мен е вярно
1
0