sanovnik.bg»Статии»Астрология»Зодии»Трите зодии с най-труден характер

Трите зодии с най-труден характер

Трите зодии с най-труден характер

В зодиака има някои зодии, с които е чудесно да разговаряш, да общуваш, да работиш или да съжителстваш.

Но има и такива, които са толкова опаки и дори просто невъзможни, че предпочиташ да избягваш комуникацията с тях.

Ето кои са трите зодии с най-труден характер, общуването с които изисква много повече усилия и здрави нерви.

Скорпион

Безспорен водач в списъка с трудни зодии е Скорпионът. Той има толкова специфични особености в характера, че няма как да ги забравите, ако поне веднъж в живота си сте се сблъсквали с тях. Скорпионът е потаен, прикрит и труден за разгадаване. Той много често „жили“ с думи и действия, така че отровата му попада в точната цел.

Ако сте му на прицел, със сигурност ще ви заболи. Като добавим вродената му отмъстителност, склонност към агресия, обидчивостта му, желанието му да подчинява, както и огромното му Его – положението става повече от трагично.

Ако случайно обидите Скорпион или го предадете, смятайте, че той ще ви го връща цял живот – с думи, с действия, по всевъзможни начини. И винаги ще ви напомня вашата вина и подлост спрямо него.

Козирог

Трите зодии с най-труден характер

Понякога, когато общуваш с Козирог, все едно се сблъскваш с голяма, непреодолима стена. Много често от него лъха студенина, надменност и недосегаемост. Безпардонен и безкомпромисен е – особено в някои отношения. И не си мислете, че може да „пробиете“ тази стена с мили думички или чар. Това просто няма да се получи, тъй като при Козирозите емоциите и чувствата не са особено на почит и със сигурност не са водещи при общуването с другите.

Той е много повече съсредоточен върху логиката, върху практическата страна на нещата, върху собственото Его, както и върху ползите, които има, при комуникацията с някого. И ако един Козирог реши, че не иска да има нещо общо с вас, нищо не може да направите по въпроса. За да достигнете до сърцето му и да „влезете под кожата му“, ще ви трябват много, много усилия, целенасочена работа и предварителна подготовка. Пък и не е сигурно, че ще успеете.

Овен

Трите зодии с най-труден характер

Родени да бъде лидери, представителите на тази зодия се отличават със себичен, твърдоглав и наистина рогат характер. Наумят ли си нещо, не може да промените по никакъв начин мнението им. Те разбиват стени и прегазват хора, за да осъществят намеренията си. Арогантни и себични са, смятат, че са най-важни на света и често го показват.

Те често нагрубяват с думи и нараняват с действия другите, без дори да осъзнават, какво им причиняват. И обикновено не се извиняват, защото не се смятат за виновни. В допълнение понякога са толкова безразсъдни и спонтанни, че могат да сътворят куп глупости, които после да се стоварят върху вашата глава.

Вижте кои са най-големите душички в зодиака.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати