sanovnik.bg»Статии»Астрология»Зодии»Епохата на Водолея - истини и лъжи

Епохата на Водолея - истини и лъжи

Епохата на Водолея - истини и лъжи

Има 12 съзвездия, а на Слънцето са необходими 25 800 години, за да завърши пълен цикъл. Приблизително на всеки 2150 години имаме нова астрологична ера. Дългоочакваната епоха на Водолей започва, когато точката на равноденствие през март се премести от съзвездието Риби във Водолей.

Според Международния астрономически съюз, който определя границите на съзвездията през 30-те години, Слънцето се е преместило в съзвездието Риби преди около 1800 години. Според изчисленията Ерата на Водолея ще започне през 2497 година. Астролозите обаче не са толкова категорични относно границите на съзвездията.

Кога ще бъде това?

Между астролозите няма твърд консенсус кога ще започне Ерата на Водолея (или вече е започнала! ). Повечето твърдят, че ерата на Водолея е започнала през 20 век, докато други твърдят, че ще настъпи през 24 век.

Едно нещо, което знаем обаче, е, че отнема около 200-300 години, за да преминем постепенно от една ера към друга. И в момента преминаваме от ерата на Рибите към ерата на Водолея.

Ефекти от ерата на Водолея

Епохата на Водолея

Макар преходът между ерата на Рибите в ерата на Водолей да е все още незавършен, вече можем да видим влиянията на Водолей. Технологичният напредък, науката и интернет са запазените марки на ерата на Водолея - и всички те вече са тук.

Защо това е толкова важно?

Много хора изживяват живота си, без да знаят дали са зодия Риби или Близнаци или какъвто и да е зодиакален знак. Но преминаването в ерата на Водолея е изключително важна, тъй като променя астрологичните условия за цялата планета. Всеки човек на планетата Земя е бил или ще бъде засегнат от тази промяна.

Какво ще се случи в епохата на Водолея?

След като се освободихме от колективната карма на човечеството по време на Ерата на Рибите, която сега приключва, ние постепенно започваме да преминаваме към все по-голяма индивидуална свобода през ерата на Водолея.

Промяна в поколенията

Всяко дете има своя самоличност, но детето от Ерата на Водолей може да е изключително енергично. Вашето малко бебе ще е умствено напреднало, благодарение на това, че се е родило през ерата на Водолея. Децата, родени през тази ера, ще имат повишена креативна енергия и ще бъдат тези, които ще спомогнат за технологичния напредък на света.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати