sanovnik.bg»Статии»Астрология»Зодии»Зодиите интроверти

Зодиите интроверти

Зодиите интроверти

Може да говорите повече или да говорите по-малко, да се чувствате удобно на сцена или да предпочитате сигурността на дома си. Всичко това зависи от зодиакалния ви знак.

Ето които са най-големите интроверти сред зодиите:

1. Зодия Риби

Подобно на риба в аквариум, Рибите живеят в свой собствен свят. Те си тихи и обичат да размишляват, което хората често бъркат с надменност и чувство за превъзходство. Но простата истина е, че Рибите намират света в главата си много по-интересен от истинския.

Те са мечтатели с много развито въображение, които обичат да се вглъбяват в собствените си мисли. Ако ги гледате отстрани, те сякаш се разхождат, носейки невидими слушалки, фокусирани върху мислите и мечтите си. Никога не им е скучно, когато са сами, но окажат ли се сред много хора, нямат търпение да избягат от тях. Хората ги смятат за недружелюбни, но това е само защото Рибите нямат нужда от тях - те са своя собствен най-добър приятел. А с приятел като този, който се нуждае от другите?

2. Зодия Козирог

Зодия Козирог са интроверти

Козирозите не са толкова интровертни, колкото са Рибите (то никой не е). Те допускат няколко избрани души в живота си, но рядко се случва да се разкрият напълно пред някого. Те предпочитат да имат няколко истински приятели, вместо 5000 познати във Facebook.

Както при Рибите, понякога Козирозите са толкова увлечени в мислите си, че хората ги смятат за груби. Представителите на тази зодия биха се чувствали добре и на парти, но ако трябва да избират, почти винаги биха избрали по-тихичък ресторант с вкусна храна и няколко приятели - или още по-добре, вечер у дома с хубава книга и спяща в скута им котка.

3. Зодия Телец

За разлика от животното представител на тази зодия, Телците не бързат да нападат хора и не се дразнят толкова лесно. Всъщност, ако трябва да се ръкуват, те са от типа хора, които най-вероятно носят дезинфектант за ръце навсякъде. Причината да не са толкова дружелюбни, се крие в това, че са били наранени преди, така че всъщност е повече от разбираемо, че са малко дръпнати и не толкова уязвими, колкото са били преди.

Те са тихи, скромни и се държат уважително към другите, никога не ги прекъсват и не се опитват да ги надговарят. Но тайната им е, че пред хората, които са допуснали до себе си, всъщност са много забавни и дори лигави, топли и без задръжки.

4. Зодия Водолей

Зодия Водолей са интроверти

Водолеите са родени интелектуалци, поради което прекарват толкова много време в мислене, вместо в говорене. Имат огромно въображение и са от онези рядко срещани хора, които могат да се забавляват в тъмна, тиха стая без никой друг наоколо.

Това не означава, че са антисоциални - всъщност са доста приятелски настроени и хората често ги определят като "топли" и "мили". Но Водолеите се страхуват от собствените си мисли и често имат нужда да се изгубят в тълпата, само и само да заглушат собствения си глас. За тях причината да бъдат мечтатели е, защото мечтите им са толкова красиви.

5. Зодия Рак

Според легендарните думи на Астро близнаците Тали и Офира Раците са екстровертни интроверти. Те могат да бъдат приятелски настроени и дори да ходят на концерти и мачове или дори да се окажат заседнали в метрото в час пик - но за разлика от пълните екстроверти, Раците имат нужда от доста време за себе си.

Понякога, за да се отпуснат напълно, им е нужен цял уикенд. И не че толкова искат да бъдат сами, колкото не искат да бъдат разсейвани от безсмислено бърборене, докато се опитват да се занимават с творчески занимания като пеене, танци или рисуване. В момента, в който душата им се е нахранила с изкуство, те отново са готови да отворят широко вратите на душата си и да поздравят света с усмивка.

6. Зодия Везни

Зодия Везни са интроверти

Везните са хора, които ще ви се усмихват докато стискат здраво зъби, защото наистина не искат да са там. Обикновено са си самодостатъчни, но по някаква странна причина от тях стават фантастични артисти и публични оратори. С други думи, на тях им е приятно, когато са си сами, чувстват се неудобно в групи над пет човека, но когато са на сцена, нямат равни. Така че, ако трябва да бъдат определени, те са леко интровертни като цяло, със случайно изпадане в екстремна екстраверсия от време на време.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати