Какво правят 12-те зодии, когато останат сами вкъщи

12-те зодии

Овен

Щом остане сам вкъщи, Овен ще се отдаде на чревоугодничество. Разбира се, няма сам да приготви храната си, а ще се разтърси за нещо вече готово. За него не е от значение каква храна ще намери, стига да е готова за консумиране. След като е свършил с храненето си, ще седне пред телевизора или лаптопа си, за да си отпочине. По време на пълноценната си почивка ще се сети, че му се прави секс. И поради липсата липсва партньор, с когото да се отдадат на страстите си, ще задоволи желанието си сам. След това ще му доскучае да стои сам вкъщи и ще излезе навън с приятели, за да може отново да си похапне наготово и да задоволи желанието си за секс, но този път с партньор.

Телец

За разлика от Овен Телецът ще прекара целия ден в готвене, но за себе си. Той изпитва истинско удоволствие от готвенето и ще е на седмото небе, че има възможността да се развихри из кухнята. Ще приготви количество храна, което ще стигне за цялото му семейство, и ще изяде всичко сам, наслаждавайки се на спокойствието си.

Близнаци

В мига, в който разбере, че е останал сам вкъщи, Близнакът ще се почувства наистина ядосан и пренебрегнат от цялото си семейство. За да се отърве от самотата си, ще звънне на най-добрият си приятел, с когото ще проведат дълъг и вероятно безсмислен разговор, просто за запълване на времето. Когато приятелят му затвори, Близнакът ще набере друг свой познат, вероятно по скайп или вайбър, тъй като минутите на мобилния му план не са неограничени, и ще говори с него, докато някой от семейството не се прибере. А когато това се случи, Близнакът със сигурност ще излее върху него цялата си ярост за това, че е оставен сам.

Рак

Какво правят 12-те зодии, когато останат сами вкъщи

Ракът обича да прекарва времето си сам, така че е напълно възможно да не разбере, че е останал сам вкъщи. Той най-вероятно ще е в стаята си, гледайки любимото си предаване или четейки любимата си книга. Каквато и дейност да извършва, тя задължително ще бъде придружена от любимата му храна.

Лъв

Лъвът ще използва времето сам, за да се поглези. Той задължително ще отдели голяма част от времето си, за да се погрижи за външния си вид – ще се епилира, ще направи маска на лицето и тялото си, ще изпробва някоя нова техника за гримиране, ще си направи различни прически, за да разбере коя му отива най-много, ще се любува на себе си. А след като приключи с всичко това ще си вземе един дълъг душ или вана и ще си легне в уютното легло с телефон в ръка, за да си качи някоя и друга снимка.

Дева

Девата ще използва времето си сама вкъщи, за да подреди всичко така, както тя иска. Тя ще изчисти цялата къща, след което ще се погрижи да сложи и най-малката фигурка на мястото, на което смята че принадлежи. След като е върнала всичко на правилното му място, ще си хвърли един душ, за да премахне мръсотията от себе си и ще прегледа сметките, а ако и е останало време, ще направи и седмично разписание.

Везни

Какво правят 12-те зодии, когато останат сами вкъщи

В мига, в който ги оставите сами, Везните ще се излегнат на леглото си, гледайки любимия си филм с любимата си напитка в ръка. Ще похапват пуканки или шоколад и ще се наслаждават на времето за себе си. Дори и да има домакинска работа за вършене, ще я пренебрегнат и ще се отдадат на пълноценна почивка.

Скорпион

Скорпионът предпочита да бъде само, отколкото със семейството си. Щом остане сам, ще се посвети на своите тайни занимания, за които никой не бива да разбира. Може би ще грабне любимия си криминален роман и ще прекара времето си в тоалетната, а може би ще прекара времето си в тайно наблюдение на съседите си.

Стрелец

Стрелецът ще прекара времето си със занимания, които спомагат интелектуалното му развитие. Ще отдели време, за да събеседва със себе си по темите, които го вълнуват изключително много, но няма с кого да обсъди. Също така ще се отдаде на своето хоби, също насърчаващо интелектуалното му развитие, като например логически игри, книги за усъвършенстване.

Козирог

Какво правят 12-те зодии, когато останат сами вкъщи

Едва ли е изненада, че Козирогът ще използва времето си сам вкъщи за работа. Той ще работи по новия си проект или ще довърши част от работата, която не е успял да завърши в офиса. Ще сметне какви са разходите за консумативи, ще направи график на седмицата за всеки член на семейството, ще проучи съседите си, за да разбере дали ще има полза от тях.

Водолей

Щом останат сами вкъщи, Водолеите ще се впуснат в размисли, в чатове с непознати хора из социалните мрежи. А ако им доскучае - и в четене на езотерични книги.

Риби

Рибите ще се зарадват, когато разберат, че са останали сами. Това е времето, в което могат да наваксат с пропуснатия сън, затова моментално ще легнат под завивките. А след като се събудят, ще си пуснат любимото предаване по телевизията и няма да станат от леглото, докато някой не се върне и не им сготви нещо.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати