sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Духовното»Как да активираме пророческите си заложби

Как да активираме пророческите си заложби

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
1k460
1 от 5 Снимки

1. Духовно пробуждане


Това е най-важната стъпка. Тя включва напълно елиминиране на суетата, отказ от материални блага и оценяване на живота на всяко създание. Зачеркването на вредните навици и пълно отдаване на ближните също е нещо, което трябва да предприемете. Наблегнете на хармоничните отношения, не се сърдете и не изисквайте нищо.
Луксозна кутия за бижута и часовници
Препоръчано за теб:
Луксозна кутия за бижута и часовници
54.00 лв.
Виж ››

Всеки от нас е чувал и дори се е срещал с така наречените медиуми. Това са изключително сензитивни хора, които могат да надникнат в бъдещето, да видят миналото ни и дори и да прочетат мислите в главата ни.

Техните умения ни се струват като невероятна дарба и често сами не можем да си обясним как изобщо да се сдобили с нея. Някои мислят, че гадателските заложби се предават по наследство, но други са на мнение, че са по силите на всекиго. Просто човек трябва да поработи върху тяхното усъвършенстване.

Смята се, че преди много време всички хора са владеели телепатия и други сили, които днес ни се струват необикновени. Заради промяната в начина ни на живот и мислене обаче, тези умения са закърнели.

Затова и днес сме толкова безпомощни пред много събития. Но все пак не е късно да се опитаме да си ги възвърнем.

В галерията ни ще откриете няколко стъпки, които да следвате, за да пробудите пророческите си заложби.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати