Тъмната страна на зодия Телец
The Dark Side of the Sign of Taurus
sanovnik.bg»Статии»Астрология»Зодии»Тъмната страна на зодия Телец

Тъмната страна на зодия Телец

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k961
Зодия телец
Луксозна кутия за бижута и часовници - сив-17%
Препоръчано за деца:
Луксозна кутия за бижута и часовници - сив
54.00 лв.
45.00 лв.
Виж ››

Като земен знак в характера на всеки Телец е заложена нуждата от материална сигурност. Но когато надделее тъмната страна на нрава му, той става алчен. Парите, храната, вещите никога не стигат.

Пристрастява се към всичко материално и смята, че ако се затрупа с вещи, ще може да замени липсващото си самочувствие и че ако се натъпче с храна, ще запълни емоционалните празнини в себе си.

Ниското проявление на зодия Телец, асцендент Телец или Луна в Телец е човек, който е убеден, че ако притежава красиви предмети, хората ще го ценят и уважаван. Без добрия външен вид той се чувства нищожен.

Използва това, което притежава като символ на успеха си и ако вещите и парите са единственото средство, което го кара да се чувства значим, се старае на всяка цена да ги задържи.

Скъперник

Става скъперник, който отказва да споделя своето освен със семейството. Непрекъснато иска още и още, но в същото време е мързелив и всячески избягва промени, които може да подобрят положението му.

Апатията е силна и докато говори, че знае кое как трябва да стане, на практика не предприема никакви действия, а си лежи на дивана и си хапва.

Материализъм

Фанатичен е по отношение на личното си мнение, отрязвайки моментално всеки, който му предлага различна гледна точка. Липсва му флексибилност и не умее да се адаптира към нови условия.

Когато тъмната страна на Телец надделее, те забиват в една рутина и стават озлобени към живота. Не вярват в промените, но в същото време страдат от еднотипното си ежедневие и глад за материални придобивки, които никога не затихва.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest