Sanovnik.bg»Статии»Астрология»Зодии»Виж само тук най-големите страхове на зодиите

Виж само тук най-големите страхове на зодиите

Пламена M.Пламена M.
Джедай
983371
11 от 12 Снимки

Водолей


Те изпитват панически ужас да не се слеят с околните. Най-лошото за тях е да се слеят със сивото общество. Водолеят обожава компаниите, но понякога иска да е сам. Тук идва и парадоксът – когато остане сам, Водолеят се отдава на страха да не остане завинаги самотен или пък да загуби работата си.

Представителите на различните зодии се страхуват от различни неща. Макар някои да се правят на по-смели, отколкото са, има събития, които без съмнения ги ужасяват, отнемайки им съня, здравето и спокойствието.

Астролозите винаги са твърдели, че съзвездието, в което е роден даден човек, се отразява върху особеностите на неговата личност и характер. Оказва се обаче, че то определя и страховете, които ще го преследват в живота.

Понякога притесненията са скрити, а това ни прави уязвими за околния свят. В същото време е добре да знаем кои са слабите места на хората около нас.

Това би ни помогнало както да разберем по-добре себе си, така и да се научим да се справяме с различията помежду си. Вижте в галерията ни по-горе от какво се страхуват зодиите!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати