Тъмната страна на зодия Овен
The Dark Side of the Sign of Aries
sanovnik.bg»Статии»Астрология»Зодии»Тъмната страна на зодия Овен

Тъмната страна на зодия Овен

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k966
Зодия Овен

Макар че обичаме да ни свързват с фразата добри хора, истината е, че всеки човек има положителна и отрицателна страна на характера си, като непрекъснато се движи между двете, а каква е тъмната ви страна може да разберете от зодиакалния си знак.

Като първи знак в хороскопа, егото на хората от зодия Овен е много силно. Те обичат да говорят за себе си, да се хвалят сами, да изтъкват постиженията си, ако никой друг не го прави.

Тъмната страна на зодия Овен се появява, както и при останалите огнени знаци, от страх, че с нищо не изпъква, не е специален, а уменията му пет пари не струват. Когато не успее да се наложи с добро, той го прави с лошо.

Понеже са родени, за да бъдат лидери, когато изпаднат в ниските нива на характера си, те започват да командват. А когато не изпълнявате командите им, стават агресивни и започват да ви крещят.

Непрекъснато правят забележки и реагират като попарени, ако имате мнение, различно от тяхното. Водят война с хората, които не са съгласни с тях, повишават тон и обиждат всичко, което противоречи на техните виждания.

Овенът в тъмната си страна иска да се налага. Не го интересуват личните ви принципи и мечти, а реагира крайно – или сте с него, или сте против него, а ако сте против него, може да очаквате изблици както на словесно, така и на физическо ниво.

Скандал

Когато Овенът е ядосан обича да чупи, да троши и да вика. В негативното си проявление не може да канализира неизчерпаемата си енергия в нещо конструктивно и по тази причина блъска и крещи.

Тъмната страна на зодия Овен не успява да контролира вродената си агресия, не си прави труда да търси причина за нея, а се оглежда и се чуди върху кого да я излее. Така само да му кажете две думи на въпреки, той ще ви посрещне с порой от обиди.

Овенът е максималист – иска всичко и го иска сега, но когато изпадне в ниското си проявление, няма търпение за нищо и започва стотици проекти, но никой от тях не завършва и не получава никакви резултати от идеите си.

Тъмната страна на зодия Овен е провокирана да руши всичко около себе си – от самочувствието на хората до предметите, които го заобикалят. Превръща се в диктатор, които насилва околните да го следват, без да ги уважава и да се съобразява с тях.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest