Sanovnik.bg»Статии»Астрология»Ретроградност на планетите»Хирон в знаците: Виж слабостите на твоята зодия!

Хирон в знаците: Виж слабостите на твоята зодия!

Пламена M.Пламена M.
Джедай
983372
1 от 12 Снимки
Хирон в знаците: Виж слабостите на твоята зодия!
Снимка: Pinterest

1. Хирон в Овен


Животът ви е едно непрестанно търсене на цел и идентичност. Вие сте смели новатори. Ако не сте изключително активни, ставате неспокойни. Ограниченията ви влудяват. Задължително искате отговори на въпросите си. Резонирате с аспекта война/лечител Хирон. За да се чувствате добре, е нужно да вземете тази сила и да я използвате в живота си разумно.

Хирон – планетата или астероидът, който буди интереса на учените от години, определя най-големите несъвършенства у всеки от нас. Разположението ѝ между Сатурн и Уран се приема за неестествено, но и носи решение за проблемите в самите нас.

Именно орбитата на Хирон кара астрономите да го наричат планета. Той пресича орбитите на Сатурн и Уран и намира своето място и в астрологията. Разположението му в звездната карта оказва влияние и в домовете на отделните зодиакални знаци.

Хирон образува аспекти с планетите и повлиява техните характеристики. Той често става причина за неочакван обрат не само в живота на отделната личност, но и върху развитието на събитията в държавен и планетарен мащаб.

Небесното тяло показва неща, трудно осъзнавани от хората като реално съществуващи. Това са нашите вътрешни страхове и спирачки. Справим ли се с тях, дори на пръв поглед безизходните ситуации са лесно преодолими. Какво казва Хирон според твоята зодия, може да разбереш от галерията горе.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати